Kantoorinrichting

Dit zijn de voordelen van het huren of leasen van je kantoorinrichting

Heb jij er ooit aan gedacht om de kantoorinrichting te huren of leasen? Dit kan veel voordelen met zich meebrengen. Lees dit blog en maak de beste keuze voor jouw bedrijf.

Dit zijn de voordelen van het huren of leasen van je kantoorinrichting

Krakende bureaustoelen, bureaus vol met krassen en pennenstrepen of een oud interieur dat niet past bij de nieuwe ontwikkelingen van jouw bedrijf.. jij hebt nieuwe kantoorinrichting nodig! Dit betekent echter ook weer een flinke investering in ergonomische bureaustoelen en ander meubilair die voldoen aan de eisen van de Arbowet. Tenzij je kiest voor het huren of leasen van je kantoorinrichting. In dit blog lees je waarom jij moet kiezen voor het huren of leasen van de kantoorinrichting.

02 huren of financial leasen

Ga voor een inspirerende kantoorinrichting

Laten we beginnen met een streep te zetten door het vooroordeel dat gehuurde kantoorinrichting saai of standaard is. Dit is al lang niet meer zo! Een kantoorinrichting die je huurt of least kan volledig naar eigen smaak en gevoel in worden gericht. En aangezien een kantoorinrichting toch het visitekaartje van je bedrijf is, moet deze ook passen bij het bedrijf.

Bij SKEPP kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een URBAN Scandinavian basis voor je kantoorinrichting of een URBAN Industrial. Om het vervolgens nog persoonlijker te maken kun je kiezen voor een afstijlpakket met kleur (colour), veel groen (botanic) of een huiselijke sfeer (cosy). En wanneer je kiest voor het huren van kantoorinrichting, kun je zelfs tussendoor veranderen van stijl.

Voorbeeld van een Urban Scandinavian kantoorinrichtingWelke stijl kantoorinrichting kies jij, Urban Scandinavian of Urban Industrial?

Wees flexibel met je interieur

Binnen een bedrijf is altijd sprake van verandering. Er wordt een nieuw project aangenomen waarvoor extra flexwerkers nodig zijn; een groot deel van de medewerkers gaat een deel van de tijd thuis werken door het Nieuwe Werken of er is plotselinge groei waardoor nieuwe mensen aangenomen worden.

In al deze gevallen is verandering in de kantoorinrichting nodig: er moet worden opgeschaald of juist terug geschaald.Wanneer je kantoorinrichting huurt ben je super flexibel en kan je binnen een week extra kantoormeubilair of juist minder kantoormeubilair in je kantoorinrichting hebben staan. Hierdoor betaal je altijd alleen voor de kantoorinrichting die je daadwerkelijk gebruikt.

Pay as you earn

Een ander voordeel van het huren of leasen van kantoorinrichting is het zogenaamde ‘pay as you earn’. Je lost af op je kantoorinrichting terwijl het al in gebruik is. Dit betekent dat het je dus tegelijk ook al geld oplevert. En omdat het kantoormeubilair in vaste termijnen betaald wordt, heb je heel overzichtelijk wat het je kost per maand en wordt het een vaste lastenpost in plaats van een grote investering vooraf. Daar komt nog bij dat een grote investering ook weer een lange afschrijvingsperiode betekent, waardoor je lang aan hetzelfde meubilair vastzit. Dit is bij het huren van een kantoorinrichting geen probleem.

Voorbeeld van een creatieve kantoorinrichting aan de MeidoornkadeVoorbeeld van een Scandinavische kantoorinrichting. Die wil jij toch ook?

Maak gebruik van het gemak van de Officeplanner

Naast alle bovenstaande voordelen brengt het huren van de kantoorinrichting ook nog een hoop gemak met zich mee. Zoals hierboven al even benoemd kun je eenvoudig kiezen voor een bepaald thema in de kantoorinrichting en kan SKEPP in overleg de ideale indeling voor jouw bedrijf bepalen.

Wanneer het hoe en wat van de kantoorinrichting besloten is, is transport, montage en coördinatie volledig in handen van SKEPP. Hierdoor heb jij er geen omkijken meer naar en kun je je volledig richten op de core business van je bedrijf. De gehele kantoorinrichting naar keuze kan binnen een week op locatie aanwezig en geïnstalleerd zijn. Vanzelfsprekend voldoet ons meubilair aan de eisen van de Arbo wetgeving, hier hoef je je dus ook geen zorgen om te maken.

Huren of financial lease?

Deze termen betekenen niet hetzelfde. Bij beide is er sprake van een maandelijkse betaling voor het kantoorinterieur. Bij financial lease word je aan het eind van de afbetalingsperiode eigenaar van het meubilair en is tussentijds alleen opschalen mogelijk. Bij het huren van de kantoorinrichting word je uiteindelijk geen eigenaar, maar ben je wel wat flexibeler. Je kunt terug schalen, opschalen of zelfs volledig van stijl veranderen.

Voorbeeld van een vergaderbox in de kantoorinrichting designOok een extra vergaderbox in de kantoorruimte is geen overbodige luxe.

Ga over op het huren van de kantoorinrichting

Het huren of leasen van kantoorinrichting brengt dus vele voordelen met zich mee: de kantoorinrichting kan volledig naar eigen smaak aangepast worden, wordt makkelijk en snel geleverd en is makkelijk op te schalen of (bij huur) zelfs terug te schalen of te veranderen van stijl. Het brengt een bult gemak met zich mee en verdient zichzelf al terug terwijl je nog bezig bent met het afbetalen. Vergeet ook vooral niet dat het kopen van kantoorinrichting het huren ervan niet uitsluit. Bekijk onze webshop voor het kantoormeubilair dat jij kan huren of leasen!

Je kunt ook een gedeelte van de kantoorinrichting huren zodat je bij verloop van werknemers of juist groei van het bedrijf makkelijk en snel de kantoorinrichting hierop aan kan passen. Hopelijk maakt deze blog de keuze tussen het kopen of huren van een kantoorinrichting een stukje makkelijker!

08 kantoorinrichting uitbesteden

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Een kantoorinrichting om Activity Based te werken? Doen!

Een kantoorinrichting om Activity Based te werken? Doen!

Steeds dezelfde werkplek voor verschillende werkzaamheden? Beter van niet! Activity Based werken heeft namelijk vele voordelen en is eenvoudig toe te passen. Lees dit blog en kom er zelf achter.

Lees meer
Een cosy kantoorinrichting: dé musthave voor het najaar

Een cosy kantoorinrichting: dé musthave voor het najaar

De bladeren vallen van de bomen, de temperaturen gaan omlaag.. het najaar is begonnen. Tijd voor een sfeervolle en cosy kantoorinrichting. Dat doe je natuurlijk met de hulp van SKEPP!

Lees meer
Inspirerende kantoorinrichtingen volgens Multimedia Producer Tommy Lee (SKEPP)

Inspirerende kantoorinrichtingen volgens Multimedia Producer Tommy Lee (SKEPP)

Dagelijks bezoekt Tommy Lee, Multimedia Producer bij SKEPP, verschillende kantoren waardoor hij de meest inspirerende kantoorinrichtingen tegenkomt. Benieuwd welke dat zijn? Lees dit blog en doe zelf inspiratie op!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies