Kantoorinrichting

Deze meubels mogen niet ontbreken in jouw kantoorinrichting!

Weet jij welke kantoormeubelen je niet mag vergeten in jouw kantoorruimte? Wij hebben een lijstje samengesteld van de meubelen die niet mogen ontbreken in jouw kantoorinrichting.

Deze meubels mogen niet ontbreken in jouw kantoorinrichting!

Zijn de volgende kantoormeubelen al te vinden in jouw kantoorruimte?

Heb jij net een nieuwe kantoorruimte gehuurd? Of ben jij de kantoorinrichting aan het veranderen? Wij kunnen je daar bij helpen. In dit blog hebben we namelijk een lijst opgesteld van kantoormeubelen die niet mogen ontbreken in jouw kantoorpand.

10 niet investeren huur financial lease

1 | De kuipstoelen in een Scandinavische of minimalistische stijl voor een tof kantoordesign

Je ziet ze steeds meer, kantoormeubilair in een minimalistische stijl. Vooral kuipstoelen zijn niet meer te missen in jouw kantoorinrichting. Gebruik ze voor jouw vergader- of presentatieruimte, het restaurant of flexwerkplek. Deze kantoormeubelen zijn gemakkelijk in elke kantoorruimte te combineren. Heb je een industrieel kantoordesign? Geen probleem, deze stijl kun je gemakkelijk combineren met deze eenvoudige stoelen. 

Parklaan Eindhoven 2Deze kuipstoelen kunnen niet ontbreken in jouw Scandinavische of minimalistische kantoorinrichting.

2 | Zorg voor goede kantoorverlichting

Om productief te werken is het belangrijk dat de verlichting van de kantoorruimte ook in orde is. Je hebt lichtere werkverlichting maar ook sfeerverlichting voor de ruimtes voor ontspanning. Om jouw kantoorinrichting een echte boost te gaan kun je ook gaan voor kantoorverlichting met een echte wow-factor. zoals te zien is in de onderstaande foto van een bijzondere vergaderruimte.

3 | Vergeet de inrichting van de vergaderruimte niet

De onderstaande vergaderruimte is niet functioneel zonder de vergadertafel en comfortabele stoelen. Je wilt wel productief kunnen vergaderen met je collega's, toch? Zorg er wel voor dat de vergaderruimte niet te donker is. Sommige vergaderingen kunnen wat langdradiger zijn waardoor je de aandacht kunt verliezen. Een actieve houding in een lichte ruimte kan dan de oplossing zijn.

Sfeervolle kantoorverlichtingDeze vergaderruimte is voorzien van een sfeervolle kantoorverlichting dat zorgt voor een echt eyecatcher effect!

4 | Een wacht- of zithoek in de ontvangstruimte van het kantoorpand

Jouw zakenrelaties kun je natuurlijk niet laten wachten in een saaie zithoek, toch? Zorg er daarom voor dat jouw klanten comfortabel kunnen zitten. Richt jouw wacht- of ontvangstruimte daarom in meet een mooie bank of fauteuil. Iets te lezen tijdens het wachten is ook altijd fijn. Vergeet daarom niet om ook een tafel met wat leesmateriaal in deze zithoek te zetten. Zo kan jouw zakenrelatie genieten van jouw mooi ingerichte wachthoek. 

5 | Bureaustoelen zijn zeker onmisbaar in de kantoorinrichting, toch?!

Als je denkt aan kantoormeubelen die niet mogen ontbreken, dan denk je waarschijnlijk als eerste aan bureaustoelen. Want waar moet je anders jouw werkzaamheden op verrichten? Om comfortabel te zitten en productief te werken is het aan te raden om voor een ergonomische kantoorinrichting te kiezen. Het is belangrijk dat jij en jouw werknemers comfortabel kunnen zitten. Bureaustoelen komen in allerlei vormen, maten en kleuren.

6 | Bureaus: misschien wel het belangrijkste meubilair van jouw kantoor

De indeling en inrichting van jouw kantoorruimte is vaak gebaseerd op je bureau. Waar zet je deze neer? Wat wordt jouw werkplek? Het is daarom allereerst belangrijk dat jij de basis van jouw kantoorinrichting, het bureau, zorgvuldig uitkiest. Heb jij een groot bureau nodig die je niet meer kunt verplaatsen? Of ga je voor een kleiner bureau voor een flexibele kantoorinrichting? Er zijn veel opties om uit te kiezen. Kies daarom voor een bureau en indeling van de ruimte die bij jouw bedrijf past.

kantoorinrichting wachtruimteZonder een bureau of bureaustoel kun je niet werken toch?

7 | Koffiecorner, pantry of restaurant inrichten

Een dag werken op kantoor is soms goed te doen met een lekkere bak koffie. Ook de lunch is een fijne break van het werken. Een koffiecorner, pantry en/of restaurant mag dan ook niet ontbreken in jouw kantoorpand. Deze moet je dan ook goed inrichten met fijn kantoormeubilair. Kies voor goede stoelen die ook nog eens makkelijk schoon te maken zijn. 

Wil je dat wij zorgen dat jouw kantoorruimte voorzien is van alle benodigde meubels? Maak gebruik van Officeplanner en jouw kantoor kan, net als die van Holland Startup, binnen 2 dagen zijn ingericht! Het hele verhaal van Holland Startup hoor je in de video hieronder, de Founder & CEO Robbert Jan Hanse legt uit waarom zij voor Officeplanner kozen en wat hun ervaring is. 

Lees ook: Handige tips voor het inrichten van een klein kantoor

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Stressed out? 11 tips voor een stressvrije werkomgeving

Stressed out? 11 tips voor een stressvrije werkomgeving

De werkomgeving op kantoor kan nog wel eens stressvol zijn.. Maar met deze handige tips creëer jij met jouw kantoorinrichting een stress-free zone op kantoor! Lees het in dit blog.

Lees meer
Voorzie jouw ontvangstruimte van een stijlvolle kantoorinrichting met deze tips!

Voorzie jouw ontvangstruimte van een stijlvolle kantoorinrichting met deze tips!

Voor een eerste goede indruk bij toekomstige medewerkers of zakenrelaties, is de ontvangst- of wachtruimte in jouw kantoorpand erg belangrijk. Voorzie daarom van een toffe kantoorinrichting!

Lees meer
Kies voor een landelijke kantoorinrichting met deze tips

Kies voor een landelijke kantoorinrichting met deze tips

De temperaturen dalen opeens weer tot onder het vriespunt.. Maar dit gaat ons niet tegenhouden, want met de volgende tips haal jij de lente naar binnen met een landelijke kantoorinrichting.

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies