Waarom informatieschermen in de kantoorinrichting een goed idee is

  • Door Marlin Bos
  • dinsdag 17 juli 2018

Heb je al eens nagedacht over informatieschermen in jouw kantoorinrichting? Deze tv’s brengen veel voordelen met zich als jij ze op de juiste manier inzet. Hoe je dat precies doet, lees je in dit blog. Breng jouw kantoorunit naar het volgende level met slimme informatieschermen!


01 persoonlijke kantoorinrichting binnen week locatie

Informatieschermen gebruiken in het kantoorpand

We willen tegenwoordig alles weten. Nieuwsitems, flitsmeldingen, maar ook de nieuwste bedrijfsresultaten willen we zo snel mogelijk bekijken. Wat is nu handiger dan een informatiescherm in jouw kantoorruimte om dit soort info te kunnen geven. Niet alleen voor jezelf natuurlijk: informatieschermen zijn juist ideaal om gegevens te delen met werknemers en gasten.

Arena Boulevard 65 Amsterdam kantoorinrichting informatieschermen2In de kantoorinrichting aan de Arenaboulevard 65-71 wordt slim gebruik gemaakt van schermen in het kantoorgebouw.

Stimuleer je personeel met informatieschermen in de kantoorinrichting

Hét ultieme voordeel van informatieschermen in de kantoorruimte is het stimuleren van jouw werknemers. De nieuwste bedrijfsresultaten, leuke tweets over het bedrijf of zelfs een fotocollage van het laatste teamuitje kunnen wonderen doen voor de motivatie van het personeel. Zoals je ziet zijn er veel verschillende opties om weer te geven, dus kies vooral wat het beste past bij jouw bedrijf. Tussen alle specifieke informatie door is het leuk om nieuwsitems of korte stripverhalen te laten zien. Maak dus een combinatie van serieuze informatie en ontspanning op de informatieschermen, zodat iedereen gestimuleerd wordt.

Weet je nog niet hoe je een informatiescherm kunt gebruiken om jouw werknemers te stimuleren? Geen probleem, wij hebben een mooi voorbeeld voor je! In het kantoorpand aan de Kabelweg 57 in Amsterdam zie je dat de informatieschermen op een slimme manier zijn ingepast in de kantoorinrichting. Op deze manier is zo’n scherm niet overheersend, maar wel nuttig en positief aanwezig.

Kabelweg 57 kantoorinrichting amsterdam2Bij het huren van deze kantoorruimte in Amsterdam geniet je niet alleen van een pooltafel in de kantoorinrichting, maar ook van de handige informatieschermen.

Laat voor bezoekers niets meer aan het toeval over door informatieschermen te gebruiken in de kantoorruimte

Informatieschermen zijn niet alleen van toegevoegde waarde voor werknemers, ook bezoekers vinden het vaak fijn om alvast wat informatie op te pikken. Voor bezoekers is het prettig om een informatiescherm te hebben in de kantoorkamer waar ze worden opgevangen. Als ze dan even moeten wachten, is de tijd zo voorbij doordat er altijd wel iets te kijken valt op jouw tv.

Een informatiescherm in de kantoorinrichting is helemaal niet ingewikkeld om toe te passen. Zoals je ziet in het kantoorpand aan het Amstelplein 8 in Amsterdam, kunnen informatieschermen in vrijwel iedere kantoorinrichting toegevoegd worden. Waar jij ook de informatieschermen voor wilt gebruiken, ze zijn eenvoudig in jouw kantoorruimte te plaatsen.

kantoorruimte amstelplein 8 kantoorinrichting amsterdamHeb jij zelf al informatieschermen in jouw kantoorinrichting?

Informatieschermen in de kantoorinrichting zorgen voor een onvergetelijke ervaring

Wil je graag nét dat beetje extra geven in jouw kantoorinrichting om iedereen een onvergetelijke ervaring te bezorgen? Dan hebben wij een onmisbare tip voor jou! Laat op de informatieschermen in het kantoorpand zien wat er de laatste tijd zoal is veranderd. Of het nu een verbouwing, een nieuwe huisstijl of veel nieuw personeel is, vooruitgang is het meest positieve om aan de buitenwereld te laten zien. Zo geef jij jouw bedrijf een extra boost!

Hopelijk hebben wij je kunnen helpen en weet je nu precies wat je kunt met zo’n informatiescherm in jouw kantoorruimte. Voor de rest van jouw kantoorinrichting kun je eens een kijkje nemen bij de SKEPP Officeplanner. Zo heb je binnen no-time een nieuwe kantoorinrichting die je kunt voorzien van informatieschermen!

03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure