Kantoorinrichting

Top 5 industriële kantoormeubelen

Welke kantoormeubelen passen in een industriële kantoorinrichting? Deze top 5 industriële kantoormeubelen mogen in ieder geval niet ontbreken!

Top 5 industriële kantoormeubelen

De industriële stijl is niet alleen in huis, maar ook op kantoor niet meer weg te denken. Bij een industriële kantoorinrichting denk je aan betonnen vloeren, stalen pilaren en ruwe materialen. Welke kantoormeubelen passen in deze kantoorinrichting? Deze top 5 industriële kantoormeubelen mogen in jouw industriële kantoorinrichting in ieder geval niet ontbreken.

✅ Vergadertafel Dresden en kruk Revolver

Zoek je een vergadertafel met een industriële uitstraling? Dan is vergadertafel Dresden een echte musthave. Het frame van deze hoge vergadertafel geeft een stoere look en is een echte eyecatcher op de werkvloer. Maak de look af met de bijpassende kruk Revolver. Zo vergader jij makkelijk staand of zittend. Wist je dat staand werken heel veel voordelen met zich meebrengt? Een win-win dus!

Verlengde poolseweg 38 Breda 4Een meeting op de planning? Neem plaats aan een statafel!

✅ Lockerkast Dark en Bergen

Een kantoormeubel dat echt in een industriële kantoorinrichting thuishoort is een metalen lockerkast. Het geeft de kantoorruimte een fabrieksfeer, waar de industriële stijl op is gebaseerd. Maak een (industrieel) statement met lockerkast Bergen of locker Liatorp in jouw kantoorruimte! Tip: een lockerkast is ideaal voor flexplekken. Geef elke werknemer een eigen locker waar alle kantoorspullen netjes kunnen worden opgeborgen.

✅ Industriële vergaderbox

Bestaat jouw kantoorruimte uit één grote open ruimte, ofwel een kantoortuin? Dan zijn er meerdere opties om vergaderruimtes of gescheiden werkruimtes te creëren. Gebruik bijvoorbeeld roomdividers met planten en industriële kantooraccessoires, akoestische schermen of hoge plantenbakken. Wil je echt een gescheiden ruimte en tegelijkertijd een industriële look waarborgen? Kies dan voor een vergaderbox.

De vergaderboxen zijn gemaakt van hout en staal. Ze zijn in allerlei maten verkrijgbaar en daarmee geschikt voor elke kantoorruimte. Met slechts één stekker sluit je de meetingbox aan, ideaal toch? Naast dat je in een handomdraai een vergaderruimte creëert, draagt een vergaderbox ook bij aan de akoestiek van de kantoorruimte. Tip: plaats een phonebox in je kantoorruimte zodat werknemers in alle rust belangrijke telefoontjes kunnen plegen.

IP2Entertainment officeplanner 21Creëer een vergaderplek met een meetingbox in jouw industriële kantoorruimte!

✅ Bureaustoel Campo

Een industriële kantoorinrichting vraagt om een industriële bureaustoel, zoals bureaustoel Campo. Je wilt de industriële stijl in jouw gehele kantoorinrichting doorvoeren, dus ook achter het bureau. Bureaustoel Campo is net even anders dan wat je van een standaard bureaustoel gewend bent. De zakelijke uitstraling maakt plaats voor een stoere look. Naast dat deze bureaustoel in het (industriële) plaatje past, zit deze ook nog eens erg comfortabel. Bureaustoel Campo is verkrijgbaar in een velvet en kunstleder stof, voor welke uitvoering ga jij?

✅ Fauteuil Bodo

Een fauteuil mag in een kantoorruimte niet ontbreken. Wil je een fauteuil die niet alleen comfortabel zit, maar ook in een industriële kantoorinrichting past? Ga dan voor fauteuil Bodo, die door de zwarte poten en suèdelook zitting een echte industriële uitstraling heeft. Plaats deze fauteuil in de ontvangstruimte of creëer een lounge waar werknemers zich kunnen terugtrekken.

Atoomweg 1 Utrecht 24Kom bij van de hectiek op het kantoor op een comfortabele fauteuil

Aan de slag met een industriële kantoorinrichting

Met de bovenstaande kantoormeubelen kun je eenvoudig zelf een industriële kantoorinrichting creëren. Benieuwd hoe dit kantoormeubilair in jouw kantoorruimte tot zijn recht komt? Maak dan gebruik van Officeplanner om het kantoor virtueel in te richten. Besteed jij het liever uit? Onze kantoorexperts nemen het inrichten van jouw kantoorruimte graag uit handen. Naast het meedenken over bijvoorbeeld het kleurgebruik, zullen zij ervoor zorgen dat de top 5 industriële kantoormeubelen in jouw kantoorruimte tot zijn recht komt.


Neem contact op met onze inrichtingexperts

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

4 redenen waarom teamwork zo belangrijk is en hoe jij dit aanmoedigt

4 redenen waarom teamwork zo belangrijk is en hoe jij dit aanmoedigt

Wist je dat samenwerken veel voordelen heeft voor jouw onderneming en team? In dit blog lees je 4 redenen waarom teamwork zo belangrijk is! Daarnaast geven wij tips voor het stimuleren van teamwork. Want waarom alleen werken als het ook samen kan?

Lees meer
Wat is de impact van een New Work kantoorinrichting?

Wat is de impact van een New Work kantoorinrichting?

Het kantoor na corona; hoe gaat de werkweek eruit zien? Thuiswerken zal een norm blijven. Hierdoor krijgt het kantoor een nieuwe functie. Deze functieverandering wordt ook wel New Work genoemd. Wil je weten wat het New Work principe inhoudt en wat de impact is van een New Work kantoorinrichting? Lees snel verder en kom erachter!

Lees meer
Zo maak je jouw kantoor een stuk duurzamer

Zo maak je jouw kantoor een stuk duurzamer

Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit ons leven. Draag daarom ook jouw steentje bij op kantoor! Duurzaamheid op kantoor helpt niet alleen bij het verbeteren van het milieu. Het scheelt je op lange termijn ook veel kosten! Ben je benieuwd hoe je jouw kantoor een stuk duurzamer maakt? Lees dan snel verder!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies