Van Stijn HR Solutions - Deventer

Een ergonomische kantoorinrichting

Van Stijn HR Solutions biedt oplossingen voor personeelsvraagstukken. Het bedrijf groeide hard en zocht daarom een nieuwe kantoorruimte. Op deze manier kwamen ze in contact met SKEPP. HR Solutions vonden de perfecte ruimte in het pand van Dreesz in Deventer. De lege kantoorruimte moest natuurlijk gevuld worden met kantoormeubilair. Wij hielpen ze verder! 

Veel ruimte

De nieuwe kantoorruimte is anders dan het vorige kantoor van HR Solutions. Er is namelijk veel meer ruimte! De gehuurde plek bestaat uit een vergaderzaal, twee grote open ruimtes en kleinere afgesloten kamer. In deze ruimtes moesten werkplekken, een vergadersetting en ruimte voor ontspanning komen. Lees snel verder om erachter te komen wat wij voor HR Solutions hebben gedaan. 

Ergonomisch aan het werk

De eerste open ruimte is ingericht met werk- en vergaderplekken. De nieuwe werkplekken van HR Solutions bestaan uit zit-sta bureau Boden en bureaustoel Valero. Deze combinatie zorgt ervoor dat de werknemers voortaan ergonomisch werken. Losslingerende papier? Die kunnen ze kwijt in ladekast Erfurt. Een complete werkplek met alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen werken!

Werkplekken

Bureaustoel Valero

Budget bureaustoelen

Meetingbox Amsterdam L zwart

Meetingbox

Verdeling van drie werkzones

De ruimte is opgedeeld door twee meetingboxen. Op deze manier ontstaan er drie werkzones is het kantoor van HR Solutions. De teams nemen elk een zone. Zo werken ze ongestoord in dezelfde ruimte. Geen privacy in de meetingbox? Hier wel! Door de bestickering kun jij rustig vergaderen zonder dat de vele werkplekken meekijken. Roldeurkast Heidelberg is strategisch geplaatst voor nog meer privacy tussen de werkzones. 

Werkplekken

Roldeurkast Heidelberg 135 cm hoog - Robson eik topblad

Roldeurkasten

Bureaustoel Valero

Budget bureaustoelen

Ladekast Erfurt

Ladekasten

Het directeurskantoor

De afgesloten ruimte is ingericht als directeurskantoor. Wederom zorgt bureaustoel Valero voor een comfortabele zitplek. Een telefoontje of kort overleg met een collega? Ga zitten op  bank Rodeo of Fauteuil Floro voor een comfortabele plek. De hete koffie kunnen de werknemers neerzetten op bijzettafel Bilbao. Samen met de opbergruimte in roldeurkast Heidelberg staat hier alles wat je nodig hebt voor een goede werkdag!

Business lounge

BePureHome 2,5 zits bank Rodeo

Banken

Fauteuil Floro

Fauteuils

Roldeurkast Heidelberg 135 cm hoog - Robson eik topblad

Roldeurkasten

Bijzettafels Bilbao

Bijzettafels

Plek voor een grote presentatie

In de meetingboxen is ruimte voor een vergadering. Een meeting of presentatie op grotere schaal? Dat kan in de aparte vergaderruimte! Hier zitten de medewerkers wederom aan bureau Boden en op bureaustoel Valero. De ergonomie is te vinden in elke hoek van de kantoorruimte van HR Solutions!

Vergaderruimte

Bureau Boden (Robson Eiken, Zwart, 80, 120)

Standaard bureaus

Bureaustoel Valero

Budget bureaustoelen

Zie jij een ergonomische kantoorinrichting wel zitten?

De tweede open ruimte in het kantoor van HR Solutions fungeert als sociaal hart. Deze ruimte bespreken we niet want hij is namelijk nog niet af. Toch nu al geïnspireerd door het kantoor van HR Solutions? Neem een kijkje in onze webshop! Nog niet zeker van jouw kantoorinrichting? Gebruik Officeplanner of schakel onze inrichtingexperts in. Samen realiseren we jouw perfecte kantoorinrichting!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoorruimte (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Ik help je graag vrijblijvend! Anouk Huiskes

Anouk HuiskesVastgoedconsultant

Bellen
  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.3/10
  • Actuele beschikbaarheid
  • No cure, no pay
  • SKEPP ontzorgt