Robex - Gdansk (PL)

Een ergonomisch kantoor

Tijd voor een nieuwe kantoorinrichting, zo dacht Evert Verveld. Evert is eigenaar van Robex, een grote staalproducent gevestigd in Polen, nabij Gdansk. Het kantoor was toe aan een nieuw jasje, ergonomische werkplekken en een optimale indeling. Via Google is Evert terecht gekomen bij SKEPP. Na het aanvragen van de Officeplanner brochure is het contact gelegd tussen Thijs en Evert. 

Zelf aan de slag met de Officeplannertool

Evert heeft vervolgens via de Officeplannertool een eigen floorplan gemaakt. Hierin heeft hij meubelen toegevoegd die hij graag terugziet in zijn kantoor. Naar aanleiding van het eerste ontwerp hebben wij alle wensen en eisen in kaart gebracht. Zo moeten er werkplekken gerealiseerd worden die passen bij de Europese normen. Daar waar Evert de basis heeft gelegd, heeft SKEPP het design passend gemaakt voor zijn bedrijf.

Kantine

HAY Kruk Revolver

Barkrukken

Statafel Kiel Ø80

Bar- en statafels

De flexibiliteit van SKEPP sprak Evert aan

Dankzij de flexibiliteit van SKEPP hebben wij kunnen meebuigen met de wensen van Evert. De levering heeft plaatsgevonden in Q1 van 2021. Daarbij is al het meubilair op tijd geleverd en geïnstalleerd. Naast deze flexibiliteit was Evert gecharmeerd van het kunnen uitbreiden van zijn kantoorinrichting als zijn bedrijf daar aan toe is. Hij heeft het kantoorpand namelijk zo opgezet dat Robex in de toekomst eenvoudig kan aanpassen of opschalen!

Meerdere werkplekken

Bureau Stand Up R 160

Zit-sta bureaus handmatig

Bureaustoel Porto mesh

Arbo bureaustoelen

Waarom koos Robex voor SKEPP?

Voor Evert was het allereerst belangrijk om zaken te doen met een partij die hij wat gunt, die goed meedenkt, maar ook flexibel is voor de toekomst. Het eenvoudig opschalen van kantoormeubilair is daarin een must. Naast een betrouwbare partner is het nakomen van afspraken een vereiste. Gelukkig doen we bij SKEPP wat we zeggen én zeggen we wat we doen! Samen gaan we voor het beste resultaat en zeg nou zelf; is het kantoor geen plaatje?

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoorruimte (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Ik help je graag vrijblijvend! Kas Bruinsma

Kas BruinsmaVastgoedconsultant

Bellen
  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.3/10
  • Actuele beschikbaarheid
  • No cure, no pay
  • SKEPP ontzorgt