Holland Startup - Utrecht

Een New Work kantoorinrichting

Holland Startup uit Utrecht profiteert van een New Work kantoorinrichting met behulp van SKEPP. Vooral de roomdividers van SKEPP vallen hier in de smaak. In dit artikel vertelt Robbert Jan Hanse, Founder en CEO van Holland Startup, over zijn ervaringen met SKEPP en de Officeplannertool. Ben je benieuwd naar zijn verhaal en het New Work kantoor? Lees dan snel verder!

Waarom SKEPP de ideale uitkomst was Holland Startup

Holland Startup bouwt bedrijven samen met jonge ondernemers. In eerste instantie zitten de jonge ondernemers in een shared space om iedere dag concepten uit te werken. Vervolgens wordt er geïnvesteerd in de concepten en groeien ze. Voor Robbert Jan Hanse is vooral een flexibele kantoorinrichting, oftewel het New Work principe een belangrijke factor. Zo kan Holland Startup een plek bieden aan de startups.

Robbert Jan Hanse prijst de doortastendheid van SKEPP, ondanks de tijdsdruk

Binnen 5 jaar heeft Holland Startup 3 kantoorruimtes ingericht met behulp van SKEPP. Holland Startup maakte een tekening en daar kwam een lijst met flexibel kantoormeubilair uit. Vervolgens is SKEPP ermee aan de slag gegaan. Robbert Jan Hanse: “Ik maakte mij heel erg zorgen, omdat we relatief laat een locatie hadden. Voor mij was een deadline heel erg belangrijk.” 

Ondanks dit korte tijdsbestek werd de deadline gehaald. Robbert Jan Hanse vond dit fenomenaal: “Binnen een paar weken was alles geregeld en in 2 dagen was het hele kantoor ingericht volgens het New Work principe. Super gaaf!” Wil jij jouw kantoor ook inrichten op basis van het New Work principe? Ga dan nu aan de slag met de Officeplannertool.

Een kantoorinrichting op basis van New Work 

Robbert Jan Hanse is lovend over het snelle handelen en over het efficiënte gebruik maken van de ruimte. Binnen de kantoorruimte zijn er verschillende functiescheidingen. “Per element wat wij hier doen, hebben we een werkplek die daarop afgestemd is. Dat heeft SKEPP echt heel goed gedaan.” De flexibele New Work kantoorinrichting is een fantastische match voor Holland Startup. 

Wanneer investors het bedrijf bezoeken en presentaties volgen, is er natuurlijk een presentatieruimte nodig. Robbert Jan Hanse zegt: “Wat je niet wilt is een aparte presentatieruimte huren of een groter kantoor aanschaffen. Ons kantoor is zo ingericht, dat we de meubels binnen no-time aan de kant kunnen zetten. Zo creëren we onze eigen presentatieruimte. En de meubels die we aan de kant schuiven? Die kunnen we elders voor een ander doel gebruiken.”

Holland Startup is enthousiast over de flexibele roomdividers van SKEPP

Met de SKEPP roomdividers heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte op elk moment aan te passen. Robbert Jan Hanse over de roomdividers: “Dat is echt super! We hebben een achttal bedrijven hier en die groeien hard. Dankzij de SKEPP roomdividers delen we de ruimte flexibel in. Wij zijn niet afhankelijk van vaste muren. Flexibele elementen zijn het helemaal voor ons. Wil jij ook profiteren van de voordelen van de roomdividers van SKEPP? Bekijk dan de roomdividers voor jouw New Work kantoor. 

Ook had Holland Startups een specifieke behoefte: “We hadden whiteboards nodig. De designer van SKEPP hebben ervoor gezorgd dat in de roomdividers een optie is gecreëerd om whiteboard op te hangen. Dat vind ik echt supertof!”

De Officeplannertool en het persoonlijke aspect van SKEPP raden wij iedereen aan! 

“Waarom wij SKEPP aanraden? Dat is voor mij heel simpel. Als jij een kantoor wilt inrichten dat past bij het New Work principe en daarbij zekerheid wil hebben op levertijd en gemak, dan moet je gewoon voor SKEPP kiezen. Ook het meedenken, het persoonlijke aspect en de flexibiliteit van SKEPP zijn super!” 

Andere bedrijven gingen je voor

Andere partijen profiteren ook van bijvoorbeeld een New Work kantoorinrichting. Ben je benieuwd naar hun verhalen en ervaringen met SKEPP? Bekijk dan nu de onderstaande artikelen!

Rabobank Almelo

✅ City Hub

The Webman B.V.

Ga zelf aan de slag met de Officeplannertool van SKEPP

Wil je net als de andere bedrijven profiteren van de flexibiliteit en kwaliteit van het SKEPP meubilair? Richt je kantoorruimte dan nu virtueel in of bestel het gewenste kantoormeubilair in onze webshop. Heb je nog hulp nodig? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw kantoor? Neem dan contact op met één van onze designers. Zij helpen je graag verder met bijvoorbeeld een New Work kantoorinrichting!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoorruimte (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Ik help je graag vrijblijvend! Mathios Zeko

Mathios ZekoVastgoedconsultant

Bellen
  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.3/10
  • Actuele beschikbaarheid
  • No cure, no pay
  • SKEPP ontzorgt