Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Rotterdam Scheepvaartkwartier{{ City.Title }}

Waar Stad of stadsdeel
Wat Alle kantoortypen
Wie personen
{{ inputs.peoples[0] }} persoon {{ inputs.peoples[1] }} personen +
Oppervlakte Metrage (m2)
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
Prijs per maand Prijs per maand
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }} Filters tonen Verbergen fal fa-times Filters verwijderen
Sorteer op:

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios
Mathios
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

De Rotterdamse wijk Scheepvaartkwartier is gelegen aan de oevers van de Nieuwe Maas. In deze wijk zijn veel monumentale gebouwen te vinden, hierdoor is deze wijk een beschermd stadsgezicht en een Rijksmonument. De samenkomst van deze monumentale panden in het Scheepvaartkwartier zorgt voor een bepaald aanzien van deze wijk. Wil jij je onderneming vestigen in het midden van cultureel erfgoed? Huur direct kantoorruimte in Rotterdam Scheepvaartkwartier!

Andere populaire kantoorlocaties in Rotterdam 

Vestig je bedrijf in het statige Rotterdam Scheepvaartkwartier

Naast de vele monumentale gebouwen zijn er ook een groot aantal beelden en gedenktekens te vinden in deze wijk. Inmiddels heeft er ook nieuwbouw plaatsgevonden en zijn enkele exclusieve restaurants gevestigd in Rotterdam Scheepvaartkwartier. Het gebied behoort tegenwoordig tot de top 20 van rijkste wijken van Nederland. Dit is mede ontstaan door de bouw van luxe appartementen bij de oprit naar de Erasmusbrug. Daarnaast zijn er twee musea, de zetel en het Bisdom Rotterdam te vinden in het Scheepvaartkwartier. Op het gebied van ondernemingen is er een groot aantal advocatenkantoren in de wijk. Natuurlijk bevinden zich er niet alleen advocatenkantoren, maar zijn vele bedrijven te vinden die werkzaam zijn in allerlei sectoren. Kantoorruimte huren in Rotterdam Scheepvaartkwartier zorgt er dus voor dat je jouw onderneming lokaliseert tussen andere toonaangevende bedrijven. 

Heb jij je toekomstige kantoorruimte al gevonden in Rotterdam Scheepvaartkwartier? 

Wil jij met je bedrijf een kantoorruimte huren op een populaire plek in Rotterdam? Kies dan voor het Scheepvaartkwartier! Bij SKEPP huur je een aantrekkelijke kantoorruimte in het Scheepvaartkwartier. In deze wijk kun je niet alleen terecht als kleine onderneming maar zijn er ook genoeg opties als je een grote kantoorruimte nodig hebt voor je hele organisatie. Bekijk alle locaties, vergelijk en huur voordelig. Plan nu een rondleiding bij een van de kantoorruimten die jou aanspreekt. 

Geen passende ruimte gevonden in het Scheepvaartkwartier? Bekijk dan eens de mogelijkheden van kantoorruimten te huur in Rotterdam Centrum. Een ander alternatief voor een grotere ruimte op maat is Rotterdam Zuid. Tot slot kunt u natuurlijk ook weer kantoorruimte in Rotterdam, in de gehele stad, zoeken!

Kaartweergave
fal fa-times

{{ office.Address }}

{{ office.CityTitle }}

  • {{ officeOffer.Available }}
  • {{ officeOffer.Available }}
  • {{ officeOffer.Available }}
  • {{ Facility }}
Meer informatie Plan een rondleiding
Filters {{ offices.length }}/{{ totalOfficesCount }}fal fa-times

Stad of stadsdeel

Kantoortype

Prijs per maand

{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +

personen

{{ inputs.peoples[0] }} Personen {{ inputs.peoples[1] }} Personen +

Metrage

{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +

Voorzieningen

fal fa-times Resetten