Kantoorruimte huren Zaltbommel, Hogeweg 87-93

Voorzieningen
  • Koffie/thee
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Zaltbommel, Hotel Zaltbommel 3 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Zaltbommel 24 min. lopen (2,0 km)
  • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hogeweg 87-93 in Zaltbommel

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Zaltbommel!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hogeweg in Zaltbommel

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Hogeweg in Zaltbommel? Stop dan met zoeken, dit is het perfecte kantoorgebouw voor jouw onderneming. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 2000 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2901 m2. Het hoogwaardig afgewerkte pand is gelegen op een zichtlocatie direct aan de A2 en aan het water, heerlijk!

Huurprijzen

In dit kantoorpand is het mogelijk om een unit vanaf 200 m2 te huren. Het gehele pand is momenteel beschikbaar voor verhuur, verspreid over verschillende vloeren. Voor een ruimte van 200 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €825,- in de maand. Je heb hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren tot wel 2900 m2! Dus mocht je unit zoeken van 500 m2, is dat ook mogelijk, voor €4125,- per maand is deze ruimte voor jou. Wat ook zeker een aanrader is, is de ruimte van 385 m2 op de begane grond. Deze linker vleugel is zelfs voorzien van een eigen entree. Of ben je toch op zoek naar grote kantoorruimte van 2900 m2? Zelfs dit is mogelijk, je huurt hier een kantoorruimte precies op maat.

Parkeren en een pantry

Buiten de flexibele indeelbaarheid aan de Hogeweg in Zaltbommel om, zijn er ook vele faciliteiten waar gebruik van gemaakt kan worden. Zo zijn er meerdere parkeerplaatsen naast het gebouw gelegen. Wil jij verzekerd zijn van een parkeerplaats? Voor een maandelijks bedrag van €29,- heb je elke morgen een parkeerplek naast de deur. De pantry is ook zeker een voordeel, een handige plek om een kopje koffie/thee te halen en in de middag je lunch voor te bereiden.  Ook zijn er faciliteiten zoals een liftinstallatie, een systeemplafond en een klimaatinstallatie aanwezig. 

Locatie en bereikbaarheid

Het treinstation in Zaltbommel heeft een directe treinverbinding met ‘s- Hertogenbosch, Eindhoven en Utrecht, die is vanaf jouw werkplek met een korte loopafstand is te bereiken. Ook met de auto is het kantoorpand makkelijk te bereiken. Door de gunstige locatie zit je al snel op de A2 en ligt de A15 ook in de buurt. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hogeweg in Zaltbommel? 

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte in dit pand aan de Hogeweg in Zaltbommel? Twijfel dan niet langer en kom het met eigen ogen bekijken en beleven. Neem contact met een onze vastgoedconsultants op en wij helpen je graag verder met al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Dit alles doen we om jou te helpen naar een droomkantoor, gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hogeweg 87-93

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen