Kantoorruimte huren Zaltbommel, Hogeweg 133-141

Voorzieningen
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Vergaderplekken
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hogeweg 133-141 in Zaltbommel

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 135 m2
  Huurprijs: € 1.562 € 1.406 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 385 m2
  Huurprijs: € 4.456 € 4.010 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hogeweg in Zaltbommel

Ben je opzoek naar een kantoorruimte aan de Hogeweg in Zaltbommel? Neem dan een kijkje in dit moderne kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 2000 en heeft een uitstekende ligging op het bedrijvenpark Waluwe, mede hierdoor is de bereikbaarheid uitstekend. De begane grond wordt gebruikt als showroom, de verdiepingen daarboven zijn bestemd als kantoren, met misschien wel jouw nieuwe werkplek.

Huurprijzen

Een kantoorruimte huren op deze locatie is mogelijk vanaf 135 m2, voor een bedrag van €1406,- in de maand. Spreekt jou dit aan of ben je op zoek naar een grotere kantoorunit? Dat kan, want er is ook een kantoorruimte met een oppervlakte van 385 m2 beschikbaar, voor een maandelijks bedrag van €4010,-. Ook is er een kantoor met een oppervlakte van 716 m2 beschikbaar, voor een bedrag van €7458,- per maand huur jij deze moderne ruimte. De kantoorruimten zijn voorzien van grote ramen, hierdoor is er veel lichtinval en ontstaat er een relaxte sfeer. 

Afgescheiden ruimten en parkeergelegenheid

Het kantoorpand aan de Hogeweg in Zaltbommel is modern en eigentijds, mede hierdoor zijn de voorzieningen van hoog niveau. Er is bijvoorbeeld een liftinstallatie aanwezig, erg handig wanneer je een kantoorkamer huurt op de bovenste verdieping. Ook zijn er in de kantoorruimten afzonderlijke ruimten gecreëerd. Deze ruimten zijn bijvoorbeeld te gebruiken voor het plegen van een telefoontje of een apart gesprek met een van je medewerkers. Ook is er een parkeergelegenheid bij het kantoorgebouw aanwezig, op het eigen terrein. 

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het kantoorpand is uitstekend, dit komt mede door de goede aansluiting met het openbaar vervoer. Er is namelijk op 1 minuut loopafstand vanaf je werkplek een bushalte, deze lijn is verbonden met het treinstation van Zaltbommel. Ook met de auto ben je binnen enkele minuten vanaf je werkplek op verschillende snelwegen, zo is de A2 op een afstand van 0,8 kilometer van je werkplek gelegen. In de nabije omgeving van het pand zit Lunchexpress Hedel, een echte aanrader om een lekkere verse lunch af te nemen voor jou en je collega’s.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hogeweg in Zaltbommel?

Zie jij het wel zitten om één van deze beschikbare kantoorruimten te betreden aan de Hogeweg in Zaltbommel? Wacht dan niet langer en plan een afspraak in met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hogeweg 133-141

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen