Kantoorruimte huren Utrecht Oost, Daltonlaan 200

Voorzieningen
 • Lift
 • Postverwerking
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Daltonlaan 200 in Utrecht Oost

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 448 m2
  Huurprijs: € 5.580 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 476 m2
  Huurprijs: € 5.750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 707 m2
  Huurprijs: € 8.540 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 717 m2
  Huurprijs: € 8.660 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Daltonlaan 200 in Utrecht

Ontdek de ideale kantoorruimte voor jouw onderneming aan de Daltonlaan 200 in Utrecht. Dit representatieve kantoorgebouw, gelegen aan de rand van Rijnsweerd, combineert grote vloeren met functionaliteit en biedt de perfecte setting voor bedrijven die op zoek zijn naar groei en ontwikkeling.

Huurmogelijkheden

In het Archiparc-gebouw aan de Daltonlaan 200 is circa 5.608,17 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over 11 verdiepingen. De ruimtes bieden flexibiliteit en aanpasbaarheid aan diverse zakelijke behoeften. Houd rekening met de kale huurprijzen, waarbij de faciliteiten en servicekosten er nog bij op komen.

Voorzieningen en faciliteiten

Op de Daltonlaan 200 in Utrecht profiteer je van voorzieningen zoals vergaderzalen, een representatieve entree en modern uitgeruste werkruimtes. De kantoorruimtes zijn voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, topkoeling en kabelgoten, wat bijdraagt aan een comfortabele werkomgeving.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw aan de Daltonlaan 200 ligt strategisch in Rijnsweerd, nabij de belangrijkste verkeersaders A27 en A28. Met de tram ben je binnen 10 minuten op Utrecht Centraal. De directe omgeving biedt diverse eetgelegenheden en winkels, wat de locatie zowel praktisch als aangenaam maakt.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Daltonlaan in Utrecht?

Ben je klaar om jouw bedrijf te laten groeien in een dynamische en goed bereikbare omgeving? Ontdek dan de mogelijkheden die de Daltonlaan 200 in Utrecht te bieden heeft. Neem vandaag nog contact op voor een rondleiding en laat je inspireren door deze unieke locatie.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Daltonlaan 200

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen