Kantoorruimte huren Rotterdam, Zuidplein 10-200

Voorzieningen
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Rotterdam, Zuidplein 3 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Rotterdam Stadion 35 min. lopen (2,7 km)
  • Metrostation Zuidplein 4 min. lopen (0,3 km)
  • Park 2 min. lopen (0,2 km)
  • Sportschool 9 min. lopen (0,7 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zuidplein 10-200 in Rotterdam

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam!
Over dit kantoor

Huur een kantoorruimte op deze uitstekend bereikbare locatie in Rotterdam

In dit kantoorpand aan het Zuidplein in Rotterdam huurt u een eigen kantoorruimte. Van dit kantoorgebouw is de locatie een belangrijk pluspunt. Dit kantoorpand ligt aan het Zuidplein, waar eveneens een winkelcentrum en een metrostation gevestigd zijn. Daarnaast is Rotterdam Centraal Station met de metro binnen een kwartier te bereiken, wat dit kantoorgebouw uitstekend bereikbaar maakt. Ziet u het ook zitten om een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand? Neem dan contact op met SKEPP!

Kantoorruimte vanaf 225 m2 te huur aan het Zuidplein in Rotterdam

In dit kantoorpand is kantoorruimte te huur vanaf 225 m2 met een maximale oppervlakte van 2271 m2. Naast de grote kantoorruimten zijn er ook aanvullende voorzieningen die dit pand in Rotterdam aantrekkelijk maken. Heeft u bijvoorbeeld een hekel aan traplopen? Maak dan gebruik van de lift! Daarnaast zijn er ook voldoende parkeerplekken aanwezig. Erg handig wanneer u met de auto naar kantoor komt.

Voor een aantrekkelijke prijs uw eigen kantoorruimte aan het Zuidplein in Rotterdam

Binnen dit kantoorpand in Rotterdam huurt u flexibel uw eigen kantoorruimte vanaf slechts €110,- per m2 per jaar. Wanneer u besluit om in dit kantoorgebouw te gaan huren, zijn er volop doorgroeimogelijkheden voor uw onderneming. Een geruststellende gedachte wanneer uw onderneming groeit, u kunt dan waarschijnlijk blijven werken vanuit dit kantoorgebouw. Doorgaans biedt een huurtermijn van minimaal 1 jaar u financieel gezien de meest aantrekkelijke huurprijs. Kortom, flexibiliteit of zekerheid? De keuze is aan u!

Huren op een uitstekende locatie in Rotterdam?

Heeft bovenstaande informatie uw interesse gewekt en ziet u het zitten om hier een kantoorruimte te huren? Plan dan gratis en vrijblijvend (!) een rondleiding in bij SKEPP. Dit doet u via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zuidplein 10-200

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen