Rotterdam Zuid, Prinsenwaard 10-16

4 (1)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Prinsenwaard in Rotterdam (Zuid)

Ben je op zoek naar een kantoorruimte aan de Prinsenwaard in Rotterdam Zuid? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw. Het zijn meerdere kantoren die onderdeel uitmaken van het project Centrumplan IJsselmonde. Het zijn 3 grote kantoorgebouwen, de verbintenis? Er is één grote parkeergarage onder de grond. Je huurt hier een representatieve kantoorruimte in een fijne en goed bereikbare omgeving.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar. Een kantoorruimte heeft een oppervlakte van 158 m2, deze is te huur voor een maandelijks bedrag van €987,-. Ben je op zoek naar net iets meer ruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 193 m2, te huur voor €1206,- per maand. Deze prijzen zijn gebaseerd op het afsluiten van een contract met een minimale huurtermijn van 5 jaar. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de voorzieningen, hier zal een bedrag van €25,- per m2 per jaar worden berekend. Benieuwd? Plan dan snel een rondleiding in.

Een liftinstallatie, pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je en kantoorruimte huurt aan de Prinsenwaard in Rotterdam Zuid komen daar natuurlijk ook services en faciliteiten bij kijken. Huur je bijvoorbeeld geen kantoorkamer op de begane grond en ben je niet mobiel genoeg om via de trap jou werkplek te bereiken? Dat is hier geen probleem! Door de liftinstallatie, die periodiek wordt onderhouden, bereik jij makkelijk en snel jouw gewenste verdieping. Ook is er een pantry in het kantoorgebouw waar je een lekker kopje koffie/thee kunt zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Reis je met de auto? Deze kun je dus parkeren in de grote ondergrondse parkeergarage.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging, je bereikt namelijk jou werkplek makkelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer. Verschillende op- en afritten van de rijkswegen A16, A15 en A29 liggen op een korte rijafstand van slechts 5 minuten. De dichtstbijzijnde bushalte is te vinden op 2 minuten loopafstand, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Rotterdam Lombardijen.

Huur jij binnnenkort een kantoorruimte aan de Prinsenwaard in Rotterdam Zuid?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Prinsenwaard in Rotterdam Zuid? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in om de kantoorruimte met eigen ogen te bekijken. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder aan een kantoorruimte aan de Prinsenwaard.

1 beoordelingen Prinsenwaard

De locatie van het pand is ideaal, ook spreekt ons het zakelijke gedeelte van Rotterdam erg aan.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!