Kantoorruimte huren Rotterdam Zuid, Boterdiep 46-50

Voorzieningen
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Rotterdam, Stadionweg 8 min. lopen (0,6 km)
 • Metrostation Rotterdam, Noorderhelling 8 min. lopen (0,6 km)
 • Treinstation Rotterdam Stadion 14 min. lopen (1,0 km)
 • Park 7 min. lopen (0,5 km)
 • Sportschool 7 min. lopen (0,5 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Boterdiep 46-50 in Rotterdam Zuid

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 401 m2
  Huurprijs: € 4.344 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Boterdiep in Rotterdam (Zuid)

Zoek jij een geschikte kantoorruimte voor jouw organisatie in Rotterdam Zuid, maar heb je deze nog niet gevonden? Dan raden wij je aan een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw aan de Boterdiep. De kantoorruimte is beschikbaar op de tweede verdieping, de begane grond en eerste verdieping zijn momenteel verhuurd aan NPRC. Het kantoorgebouw is daarnaast gelegen op een goed bereikbare locatie en is voorzien van energielabel B. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment is er op de tweede verdieping van het kantoorgebouw een grote kantoorkamer beschikbaar met een totale oppervlakte van 401 m2. De kantoorunit heeft een representatieve uitstraling en voorzien van voldoende ramen. Door de ramen is er dagelijks veel daglicht wat zorgt voor een prettige en comfortabele werksfeer. Voor de kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €4344,-. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan  contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijkheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Boterdiep in Rotterdam Zuid brengt vele voordelen met zich mee. De kantoorruimte is voorzien van meerdere voorzieningen en faciliteiten om het zo prettig mogelijk voor de huurder de maken, waaronder de parkeergelegenheid. Om het kantoorgebouw zijn meerdere parkeerplekken beschikbaar die jouw organisatie kan gebruiken. Daarnaast bepaal jij zelf jouw eigen werktijden, bijvoorbeeld tot in de late uurtjes of in het weekend. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw bevindt zich in Rotterdam Zuid, je hebt vanaf het kantoorgebouw prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas en je huurt letterlijk naast het stadion van Feyenoord. Deze locatie is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde opritten van rijkswegen zijn A16, A15 en A29, deze zijn namelijk binnen 10 minuten bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook dit is mogelijk! Op 7 minuten loopafstand vanaf je werkplek bereik je het Rotterdam Station. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Boterdiep in Rotterdam Zuid?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Boterdiep in Rotterdam Zuid? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Boterdiep in Rotterdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Boterdiep 46-50

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen