Kantoorruimte huren Rotterdam Kralingen, Watertorenweg 172

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Watertorenweg 172 in Rotterdam Kralingen

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 7 dagen per week beschikbaar
  Huurprijs: € 500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Watertorenweg in Rotterdam

Wil jij een representatieve kantoorruimte aan de Watertorenweg in Rotterdam huren? Neem dan direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder bij jouw zoektocht of het plannen van een bezichtiging in dit geweldige kantoorpand. Op dit moment zijn er in deze watertoren nog enkele flexwerkplekken beschikbaar. Word jij straks de trotse eigenaar van een flexwerkplek in dit kantoorpand?

Huurprijzen

De werkplekken in dit kantoorpand zijn 24/7 beschikbaar. Je betaalt voor deze flexwerkplek slechts €500,- per maand, dit is inclusief de servicekosten. Deze comfortabele werkplekken in dit prachtige kantoorpand helpen je erbij om een prettige werkplek voor jezelf te creëren. 

Een eigen pantry, een vergaderruimte en gratis parkeergelegenheid

Bij het huren van een flexwerkplek aan de Watertorenweg in Rotterdam beschik je over voldoende parkeergelegenheid voor jezelf en je bezoekers. Dat maakt een bezoek aan jouw werkplek net iets gemakkelijker. Jij als huurder krijgt ook de beschikking om gebruik te maken van een vergaderruimte in dit kantoorgebouw. Deze vergaderruimte is zowel geschikt voor grote als kleine bijeenkomsten. Jouw flexwerkplek is 24/7 toegankelijk. Dat is fijn als je in de avonduren of in het weekend nog een aantal werkzaamheden te verrichten hebt. In de pantry van deze watertoren kun je een lekker hapje of drankje klaarmaken om jezelf een boost te geven. Kortom er is een breed assortiment aan faciliteiten die jouw werkdag comfortabel maken!

Locatie en bereikbaarheid

Deze prachtige locatie aan de Watertorenweg in Rotterdam geeft uitzicht op de Nieuwe Maas en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De op- en afritten van A16 liggen op enkele minuten rijden. Via de A16 heb je gemakkelijk toegang tot de A15 en A20. Onderweg naar de A16 passeer je een Esso tankstation. Aan de achterkant van jouw kantoorruimte bevindt zich het tramstation “Lage filterweg”. Dit tramstation staat in verbinding met het Rotterdam Centraal Station. Vanuit jou kantoorkamer kun je een heerlijk wandeling maken naar het Oude Plantage park. Hier kun je nieuwe inspiratie op doen of even heerlijk ontspannen. In de omgeving van deze watertoren zijn diverse bedrijven en ondernemingen gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jouw organisatie. Gelijk om de hoek is een Plus supermarkt aanwezig en je hebt keuze uit diverse horecagelegenheden.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Watertorenweg in Rotterdam?

Ben jij enthousiast geworden om een werkplek te huren in deze kantoorruimte aan de Watertorenweg in Rotterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij vragen of het plannen van een gratis bezichtiging. Dan kun jij straks de eigenaar zijn van een unieke werkplek in deze watertoren!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Watertorenweg 172

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen