Kantoorruimte huren Rotterdam Kralingen, Max Euwelaan 21-29

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Rotterdam, HES 6 min. lopen (0,5 km)
 • Treinstation Rotterdam Zuid 32 min. lopen (2,8 km)
 • Metrostation Kralingse Zoom 8 min. lopen (0,6 km)
 • Park 3 min. lopen (0,2 km)
 • Sportschool 5 min. lopen (0,4 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Max Euwelaan 21-29 in Rotterdam Kralingen

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 550 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 725 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 8 personen
  Huurprijs: € 1.350 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Max Euwelaan in Rotterdam (Kralingen)

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren op een prachtige locatie in Rotterdam Kralingen? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw aan de Max Euwelaan. Het kantoorpand is gevestigd op het bedrijventerrein Brainpark. Ondanks dat het een bedrijventerrein is huur je hier een kantoorruimte in een parkachtige omgeving waar prachtige bomen en veel groen te zien is. Ben jij nieuwsgierig hoe het hier er van binnen uit ziet? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Om dit moment zijn er nog een paar kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur, waaronder een kantoorkamer voor 4 personen. Deze kantoorruimte huur je voor een maandelijks bedrag van €725,-. Ben je met meer personen of heb je gewoon behoefte aan meer ruimte? Neem een kijkje in de kantoorunit voor 8 personen. Deze kantoorkamer huur je voor €1350,- in de maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Gemeubileerde kantoren, pantry en glasvezel

Het huren van een kantoorruimte aan de Max Euwelaan in Rotterdam Kralingen brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk op deze locatie ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een gemeubileerde kantoorunit te huren, ideaal wanneer je direct aan de slag wilt en geen zin hebt dit zelf te organiseren. Daarnaast is er een luxe pantry aanwezig waar je lekkere koffie en thee kunt zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Houd je van snel en efficiënt werken? Door gebruik te maken van glasvezel internet is dit zeker mogelijk! 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is erg gunstig, niet alleen met de auto bereik je makkelijk je kantoorruimte,  ook met het openbaar vervoer reis je prettig naar je werkplek. Op een korte loopafstand van het kantoorgebouw zijn verschillende metro- en bushaltes te vinden voor diverse lijnen. Meerdere lijnen hebben een directe aansluiten met een treinstation. Reis je met de auto? Verschillende rijkswegen liggen op korte afstand, waaronder de A16. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Max Euwelaan in Rotterdam Kralingen?

Ben jij enthousiast geraakt over het huren van een kantoorruimte aan de Max Euwelaan in Rotterdam Kralingen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend en wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de Max Euwelaan.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Grote lichte ruimte, ziet er strak uit!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Max Euwelaan 21-29

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen