Kantoorruimte huren Meppel, Industrieweg 12

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Industrieweg 12 in Meppel

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 100 m2
  Huurprijs: € 694 € 625 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Industrieweg in Meppel

Op zoek naar een kantoorruimte in Meppel? Dan is dit kantoorpand misschien wel iets voor jou! Aan de Industrieweg op het bedrijventerrein van Meppel vind je het kantoorgebouw dat gebouwd is in het jaar 2000 en een totale gebruiksoppervlakte van 6786 m2. Het drie bouwlagen tellende kantoorpand beschikt over een representatieve uitstraling met een centrale entree. 

Huurprijzen

Op zit moment zijn er nog vele kantoorruimten beschikbaar. Je huurt hier een ruimte vanaf 100 m2. Deze ruimten zijn verdeeld over alle drie de etages. De maandprijs bedraagt van af €625,- per maand. Een korte periode huren is mogelijk, evenals een meerjarige huurtermijn. Wees er snel bij voor deze mooie ruime kantoorruimten op een toplocatie in Meppel.

Pantry, parkeerplekken en een vergaderruimte 

Naast het kantoorpand zijn er parkeerplaatsen aanwezig waar je als huurder gebruik van kunt maken. Net zoals de overige services die aanwezig zijn in het pand, een pantry, een vergaderruimte, super snelle Wi-Fi, koffie/thee en het is 24/7 toegankelijk. Al deze voorzieningen zorgen voor een fijne werkplek.

Locatie en bereikbaarheid 

Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein ‘De Oevers’ in Meppel en beschikt over een goede bereikbaarheid. De dichtstbijzijnde bushalte is de J. Tooroplaan en slechts 7 minuten lopen verwijderd van het kantoorgebouw. Ook de afstand tussen de afrit van de snelweg en het kantoorpand is slechts maar 8 minuten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Industrieweg in Meppel?

Ben je opzoek naar een kantoorruimte met een mooie grote oppervlakte? Dan ben je bij dit pand aan het juiste adres. Neem contact op met een van onze vastgoedconsultants en plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Mocht je vragen hebben zijn we altijd telefonisch en via de mail bereikbaar.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Industrieweg 12

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen