Meppel, Industrieweg 12

  • KVK-inschrijving

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Industrieweg in Meppel

Op zoek naar een kantoorruimte in Meppel? Dan is dit kantoorpand misschien wel iets voor jou! Aan de Industrieweg op het bedrijventerrein van Meppel vind je het kantoorgebouw dat gebouwd is in het jaar 2000 en een totale gebruiksoppervlakte van 6786 m2. Het drie bouwlagen tellende kantoorpand beschikt over een representatieve uitstraling met een centrale entree.

Huurprijzen

Op zit moment zijn er nog vele kantoorruimten beschikbaar. Je huurt hier een ruimte vanaf 100 m2. Deze ruimten zijn verdeeld over alle drie de etages. De maandprijs bedraagt van af €625,- per maand. Een korte periode huren is mogelijk, evenals een meerjarige huurtermijn. Wees er snel bij voor deze mooie ruime kantoorruimten op een toplocatie in Meppel.

Pantry, parkeerplekken en een vergaderruimte

Naast het kantoorpand zijn er parkeerplaatsen aanwezig waar je als huurder gebruik van kunt maken. Net zoals de overige services die aanwezig zijn in het pand, een pantry, een vergaderruimte, super snelle Wi-Fi, koffie/thee en het is 24/7 toegankelijk. Al deze voorzieningen zorgen voor een fijne werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein ‘De Oevers’ in Meppel en beschikt over een goede bereikbaarheid. De dichtstbijzijnde bushalte is de J. Tooroplaan en slechts 7 minuten lopen verwijderd van het kantoorgebouw. Ook de afstand tussen de afrit van de snelweg en het kantoorpand is slechts maar 8 minuten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Industrieweg in Meppel?

Ben je opzoek naar een kantoorruimte met een mooie grote oppervlakte? Dan ben je bij dit pand aan het juiste adres. Neem contact op met een van onze vastgoedconsultants en plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. Mocht je vragen hebben zijn we altijd telefonisch en via de mail bereikbaar.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!