Blankenstein 132

Flexibel kantoorruimte huren in hedendaags kantoorpand vlakbij het centrum van Meppel!

De kantoorruimte binnen dit kantoorgebouw kenmerkt zich door flexibiliteit, een all-in prijs en eigen identiteit. Een ideale locatie voor bijvoorbeeld zzp’ers om werkzaamheden uit te voeren. Een bijkomend voordeel is de bereikbaarheid, met de ligging direct aan de snelweg A32 en met NS-station Meppel op loopafstand.

U huurt hier aan de Blankenstein in Meppel al een kantoorruimte vanaf 15 m2

Aan de Blankenstein in Meppel huren meerdere ondernemingen een kantoorruimte. Een kantoorkamer huurt u vanaf 15 m2 tot 100 m2. Behoefte aan meer ruimte? Huur dan een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. 

Binnen dit business center zijn de huurprijzen vanaf €289,- per maand

U huurt hier flexibel of voor de lange termijn een kantoorkamer vanaf €289,- per maand, binnen dit kantoorgebouw in Meppel. Voor deze huurprijs kunt u bovendien gebruik maken van alle aanwezige services en voorzieningen, zoals WiFi en vergaderruimte. Ook niet onbelangrijk: er is ruimte om te parkeren!

Behoefte aan het uitbreiden van uw netwerk? Hier krijgt u daar de kans voor!

U krijgt een voorsprong als ondernemer door de nauwe samenwerking en het vele contact met andere professionals binnen dit kantoorgebouw. Maandelijks worden netwerkborrels georganiseerd, naast de vele kennissessies die er zijn. Kortom, de uitgelezen mogelijkheid om te netwerken. Mooi meegenomen toch? 

Plan geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit representatieve kantoor!

Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte in Meppel? Stop uw zoektocht en plan bij SKEPP een gratis (!) rondleiding in! Dit doet u via het menu, rechts in uw scherm. Kom snel een kijkje nemen en zie de kansen die hier liggen voor u als ondernemer!

Kantoorruimte beschikbaar nabij het centrum van Meppel Blankenstein 132 Meppel Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!