Kantoorruimte huren Meppel, Blankenstein 132

Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Bureau
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Sociaal hart
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Blankenstein 132 in Meppel

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Meppel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Blankenstein (Meppel)

Dit kantoorpand is gelegen op Bedrijvenpark Blankenstein. Het is een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2001 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 1209 m2. De kantoorruimte binnen dit kantoorgebouw kenmerkt zich door flexibiliteit, een all-inprijs en eigen identiteit. Een ideale locatie voor bijvoorbeeld zzp’ers om werkzaamheden uit te voeren. 

Huurprijzen, kantoor Blankenstein, Meppel

Je huurt in dit kantoorpand een ruimte tegen een relatief lage huurprijs. Kantoorkamers zijn normaal gesproken al te huur vanaf €289,-. Momenteel is de bezettingsgraad in dit kantoorpand helaas 100%. Dit betekent dat er geen kantoorruimten beschikbaar zijn voor de verhuur. Maar niet getreurd, wie weet komen er binnenkort weer leuke kantoorruimten vrij. Neem hiervoor contact op met onze vastgoedconsultants.  

Blankenstein: WiFi, vergaderruimte en parkeerruimte 

In dit kantoorpand zijn de services en voorzieningen van topniveau. Zo is er een snelle WiFi-verbinding in het kantoorpand aanwezig en is er ruimte om te vergaderen. Bovendien zijn er bij dit kantoorpand voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Dit alles om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. 

Locatie en bereikbaarheid, Blankenstein, Meppel 

Het dichtstbijzijnde treinstation van dit kantoorpand is treinstation Meppel. Vanaf hier is het slechts 13 minuten lopen naar kantoor. Echter, dit kantoorpand is beter bereikbaar met eigen vervoer. Vanaf zowel de A32 als de A28 ben jij in slechts enkele minuten op kantoor. Verder vind je in de directe omgeving van het kantoorpand een McDonalds en de Jumbo. Laatstgenoemde is erg handig als je direct uit werk nog even boodschappen wilt halen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Blankenstein?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand aan de Blankenstein? Kom eens langs of neem contact op met onze vastgoedconsultants. Beide is geheel gratis.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Blankenstein 132

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen