Kantoorruimte huren Leiden, Haagse Schouwweg 6

5 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Internet
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
Bereikbaarheid
  • Bushalte Leiden, Holiday Inn 2 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Leiden Centraal 28 min. lopen (2,2 km)
  • Sportschool 9 min. lopen (0,8 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Haagse Schouwweg 6 in Leiden

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Leiden!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Haagse Schouwweg (Morsdistrict)

Aan de Hoogse Schouwweg, gelegen in de buurt de Hoge Mors, bevindt zich dit moderne kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 1991. Op dit moment is er in het gehele kantoorpand 1401 m2 kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. Diverse advies- en ontwerpbureaus huren een mooie ruimte in dit moderne kantoorgebouw. Misschien ben jij wel de volgende want er zijn nog meerdere ruimtes voor de verhuur beschikbaar. 

Huurprijzen, Haagse Schouwweg, Leiden

In dit kantoorpand aan de Haagse Schouwweg in Leiden huur je kantoorruimte vanaf 259 m2. De ruimten in dit pand bevinden zich op de begane grond, eerste en vierde verdieping. Voor deze kantoorruimte op maat betaal je een bedrag van €145,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Aantrekkelijke huurprijzen voor dit eigentijdse kantoorpand in Leiden. 

Haagse Schouwweg, volop parkeergelegenheid 

Over het vinden van een parkeerplek hoef je je bij dit pand geen zorgen over te maken. Je huurt hier namelijk gemakkelijk je eigen parkeerplaats. Daarnaast beschikt dit kantoorpand over een receptie, een razendsnelle glasvezelverbinding en je hebt altijd 24/7 toegang tot je kantoorruimte. Alles om je werkdag een stukje aangenamer te maken! Tot slot is het in het naastgelegen Holiday Inn Hotel mogelijk om vergaderingen te organiseren, een uurtje te sporten na werktijd of lekker een hapje te eten. 

Locatie en bereikbaarheid, Haagse Schouwweg, Leiden

Dit kantoorpand aan de Haagse Schouwweg in Leiden is per openbaar vervoer prima te bereiken. De dichtsbijzijnde bushalte, met diverse verbindingen, bevindt zich op 300 meter afstand. Daarnaast is de autosnelweg A44 binnen enkele minuten te bereiken. Ook sta je in een mum van tijd in het centrum van Leiden. Een toplocatie dus! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Haagse Schouwweg? 

Lijkt je het leuk om een keer een kijkje te nemen in dit toffe kantoorpand aan de Haagse Schouwweg in Leiden? Dit kan door gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in te plannen. Wie weet huur jij binnenkort kantoorruimte in dit moderne pand in Leiden. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Prachtige foto's.

Nette, schone kantoorruimtes en lunchruimte. Wellicht even een kijkje nemen binnenkort.

H

Prachtige ontvangstruimte met vriendelijk personeel.

ook een geweldige lunchzaal, leuk om met andere huurders gezamenlijk te lunchen. Zo leer je elkaar toch iets beter en sneller kennen. Vind ik ook erg belangrijk!

R

Wauw, ziet er top uit dit!!

Wellicht binnenkort eens een kijkje nemen.

H

Wat een te gekke ruimtes.

Voldoende vrijheid en je bent in dit pand niet alleen gebonden aan je eigen kantoorruimteWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Haagse Schouwweg 6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen