Kantoorruimte huren Leiden, 3e Binnenvestgracht 23

4 (1 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan 3e Binnenvestgracht 23 in Leiden

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Leiden!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de 3e Binnenvestgracht in Leiden

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de 3e Binnenvestgracht in Leiden? Dan raden we je aan een kijkje te nemen in dit pas gerenoveerde kantoorpand. Aan de buitenzijde lijkt het een grote bedrijfshal, maar binnen tref je gemoderniseerde ruimtes aan met een industriële look. Naast de bijzondere uitstraling van het kantoorgebouw, is het ook op een gave locatie gelegen. Benieuwd? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er in het kantoorgebouw 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Één kantoorkamer heeft de ruimte voor 1 tot 2 personen, te huur voor een maandelijks bedrag van €550,-. Op zoek naar iets meer ruimte? Neem een kijkje in de kantoorunit voor 2 tot 3 personen, te huur voor €650,- in de maand. Geen afgesloten ruimte nodig en huur je liever een (flex)werkplek? Je kunt hier werken op een vaste plek op ieder gewenst tijdstip of een losse werkplek voor een paar dagen per week. Benieuwd naar alle opties? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants.  

Een pantry, receptie en printgelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte of werkplek huurt aan de 3e Binnenvestgracht in Leiden kun je gebruik maken van de pantry in het kantoorpand. Hier staat dagelijks verse koffie/thee voor je klaar en in de middag is dit een fijne plek om een lekkere lunch voor te bereiden. Daarnaast tref je bij binnenkomst in de representatieve entree, een bemande receptie aan. Zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen meerdere werkzaamheden van je overnemen. Denk hierbij aan het verwerken van de post. Daarnaast kunt je ook gebruik maken van de printer, handig wanneer je bijvoorbeeld een vergadering wil voorbereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een mooie ligging aan het water en aan de rand van het bruisende centrum van Leiden. Het is een rustige omgeving waar je heerlijk kunt genieten van goede koppen koffie en een lekker hapje eten op een van de gezellige terrasjes. Om het kantoorpand met de auto te bereiken ben je een slechts een paar minuten onderweg naar de dichtstbijzijnde rijkswegen. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van 5 minuten tref je de bushalte ‘Korte Mare’. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de 3e Binnenvestgracht in Leiden?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de 2e Binnenvestgracht in Leiden? Aarzel dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in, zo kun je het beste zien of de kantoorruimte aan de 3e Binnenvestgracht iets voor jou is.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Een leuk kantoorpand waar aan elk detail is gedacht, zeker enthousiast!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan 3e Binnenvestgracht 23

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen