VERHUURD
Super deal

Leiden, 3e Binnenvestgracht 23

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Leiden!

Kantoorruimte huren aan de 3e Binnenvestgracht in Leiden

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de 3e Binnenvestgracht in Leiden? Dan raden we je aan een kijkje te nemen in dit pas gerenoveerde kantoorpand. Aan de buitenzijde lijkt het een grote bedrijfshal, maar binnen tref je gemoderniseerde ruimtes aan met een industriële look. Naast de bijzondere uitstraling van het kantoorgebouw, is het ook op een gave locatie gelegen. Benieuwd? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er in het kantoorgebouw 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Één kantoorkamer heeft de ruimte voor 1 tot 2 personen, te huur voor een maandelijks bedrag van €550,-. Op zoek naar iets meer ruimte? Neem een kijkje in de kantoorunit voor 2 tot 3 personen, te huur voor €650,- in de maand. Geen afgesloten ruimte nodig en huur je liever een (flex)werkplek? Je kunt hier werken op een vaste plek op ieder gewenst tijdstip of een losse werkplek voor een paar dagen per week. Benieuwd naar alle opties? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Een pantry, receptie en printgelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte of werkplek huurt aan de 3e Binnenvestgracht in Leiden kun je gebruik maken van de pantry in het kantoorpand. Hier staat dagelijks verse koffie/thee voor je klaar en in de middag is dit een fijne plek om een lekkere lunch voor te bereiden. Daarnaast tref je bij binnenkomst in de representatieve entree, een bemande receptie aan. Zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen meerdere werkzaamheden van je overnemen. Denk hierbij aan het verwerken van de post. Daarnaast kunt je ook gebruik maken van de printer, handig wanneer je bijvoorbeeld een vergadering wil voorbereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een mooie ligging aan het water en aan de rand van het bruisende centrum van Leiden. Het is een rustige omgeving waar je heerlijk kunt genieten van goede koppen koffie en een lekker hapje eten op een van de gezellige terrasjes. Om het kantoorpand met de auto te bereiken ben je een slechts een paar minuten onderweg naar de dichtstbijzijnde rijkswegen. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van 5 minuten tref je de bushalte ‘Korte Mare’.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de 3e Binnenvestgracht in Leiden?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de 2e Binnenvestgracht in Leiden? Aarzel dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in, zo kun je het beste zien of de kantoorruimte aan de 3e Binnenvestgracht iets voor jou is.

3e Binnenvestgracht 23 3e Binnenvestgracht 23 Leiden Toplocatie!

1 beoordelingen 3e Binnenvestgracht

Een leuk kantoorpand waar aan elk detail is gedacht, zeker enthousiast!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!