Droogdokstraat 1

Kantoorruimte/Vergaderruimte beschikbaar voor een bedrag per minuut, in Hengelo (OV)!

Aan de Droogdokstraat in Hengelo biedt SKEPP vergaderruimte te huur aan. Bij SKEPP heeft u de mogelijkheid om hier werkplekken, (ingerichte) kantoorunits en vergaderruimtes te huren. Huren doet u hier per minuut, uur of dag. U huurt hier geen permanente kantoorruimte.

Reken vergaderruimte/kantoorruimte af per minuut

Bij dit concept betaalt u voor het aantal minuten of uren dat u binnen bent in het kantoorgebouw. Dat houdt in dat de huurtermijnen zeer flexibel zijn. Met een gratis applicatie kunt u inchecken als u het kantoorpand betreedt. Bij het verlaten van het kantoorgebouw checkt u uit. Op deze manier wordt het huurbedrag berekend. Als u vanaf twee personen huurt, valt de huurprijs voordeliger uit. Toch een permanente ruimte huren? Binnen dit kantoorpand zijn kantoorunit vanaf 50 m2 te huur vanaf slechts €417,- per maand!

Prachtige plek om vergaderruimte in Hengelo te huren!

De locatie van de kantoorruimtes/vergaderruimtes is zeer strategisch. Het centrum van Hengelo is snel bereikbaar en daar zijn vele voorzieningen binnen handbereik. Ook de snelweg A1 (Amsterdam – Duitsland) is in de nabijheid. Dus bent u op zoek naar vergaderruimte en/of kantoorruimte voor niet-permanent gebruik, plan dan een gratis rondleiding in bij SKEPP!

Huur een werkplek of kantoorkamer in Hengelo (OV) Droogdokstraat 1 Hengelo (Ov) Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!