Kantoorruimte huren Hengelo (Ov), Demmersweg 32

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Demmersweg 32 in Hengelo (Ov)

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Hengelo (Ov)!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Demmersweg (Woolde)

In Hengelo (Overijssel) is in 1995 dit kantoorgebouw geopend. Deze vestiging is gelegen op het kantorenpark Westermaat Zuid-Oost aan de Demmersweg, buurt Woolde. In de directe nabijheid van dit kantoorpand zijn onder andere Van der Valk, Dura Vermeer, RTV Oost en de Gemeente Hengelo gevestigd. 

Huurprijzen, kantoor Demmersweg, Hengelo

Dit kantoorpand kent een totale gebruiksoppervlakte van 4502 m2. Je huurt hier zowel werkplekken als afgesloten kantoorruimten. De huurprijs bedraagt €275,- per werkplek per maand. Benieuwd naar de beschikbaarheid en de huurprijzen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 

Demmersweg: pantry, 24/7 toegang en schoonmaakservice

De voorzieningen en services in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. De aanwezige faciliteiten maken jouw werkdag nog aangenamer. Zo zorgt de 24/7 toegankelijkheid ervoor dat jij zelf je werktijden kunt bepalen. Bovendien beschikt het kantoorpand over een nette pantry en zitten ook de kosten voor de schoonmaakservice bij de huurprijs inbegrepen. Zo kom jij achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Locatie en bereikbaarheid, Demmersweg, Hengelo

Dit kantoorpand is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Vanaf de snelweg A1 ben jij binnen 2 minuten op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Stadskantoor. Vanaf deze bushalte is het slechts 6 minuten lopen naar kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Demmersweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Demmersweg in Hengelo? Plan dan gauw een rondleiding in door contact met ons op te nemen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Makkelijk bereikbaar, ligt aan de a1!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Demmersweg 32

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen