Super deal

Demmersweg 32

7556BN Hengelo (Ov)

Kantoorruimte huren aan de Demmersweg (Woolde)

In Hengelo (Overijssel) is in 1995 dit kantoorgebouw geopend. Deze vestiging is gelegen op het kantorenpark Westermaat Zuid-Oost aan de Demmersweg, buurt Woolde. In de directe nabijheid van dit kantoorpand zijn onder andere Van der Valk, Dura Vermeer, RTV Oost en de Gemeente Hengelo gevestigd. 

Huurprijzen, kantoor Demmersweg, Hengelo

Dit kantoorpand kent een totale gebruiksoppervlakte van 4502 m2. Je huurt hier zowel werkplekken als afgesloten kantoorruimten. De huurprijs bedraagt €275,- per werkplek per maand. Benieuwd naar de beschikbaarheid en de huurprijzen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 

Demmersweg: pantry, 24/7 toegang en schoonmaakservice

De voorzieningen en services in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. De aanwezige faciliteiten maken jouw werkdag nog aangenamer. Zo zorgt de 24/7 toegankelijkheid ervoor dat jij zelf je werktijden kunt bepalen. Bovendien beschikt het kantoorpand over een nette pantry en zitten ook de kosten voor de schoonmaakservice bij de huurprijs inbegrepen. Zo kom jij achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Locatie en bereikbaarheid, Demmersweg, Hengelo

Dit kantoorpand is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Vanaf de snelweg A1 ben jij binnen 2 minuten op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Stadskantoor. Vanaf deze bushalte is het slechts 6 minuten lopen naar kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Demmersweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Demmersweg in Hengelo? Plan dan gauw een rondleiding in door contact met ons op te nemen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 

Creëer jouw eigen URBAN of CITY met officeplanner aan Demmersweg in Hengelo (Ov)

URBAN en CITY zijn 2 prefab design inrichtingsconcepten, die zowel producttechnisch als financieel 100% flexibel zijn. Waar URBAN de rebelse variant is, past CITY erg goed bij de professional die op zoek is naar comfort. Creëer ook jouw URBAN- of CITY-locatie aan Demmersweg in Hengelo (Ov).

Beide inrichtingsconcepten zijn gebaseerd op het C4 inrichtingsconcept: alles waaraan je behoefte hebt op kantoor. Kies in de plattegrond hieronder een beschikbare kantoorruimte, sleep daarin de kantooritems die jij wilt en SKEPP levert vervolgens jouw droomkantoor met officeplanner binnen 1 week op. SKEPP is thuis op kantoor.

Flexibel werkplekken huren in het Overijsselse Hengelo Demmersweg 32 Hengelo (Ov) Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat