Kantoorruimte huren Helmond, Stationsstraat 1-15

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Lift
  • Airconditioning
  • Bureau
  • Postadres
  • Koffie/thee
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stationsstraat 1-15 in Helmond

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Helmond!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur op stationslocatie in Helmond

Dit kantoorpand is gelegen in het centrum van Helmond, direct bij het Centraal Station van de stad. Het kantoorgebouw kent vier verdiepingen waarin nog enkele kantoorruimtes beschikbaar zijn.

Kantoorruimte huren vanaf 65 m2 

U huurt hier een kantoorunit vanaf 65 m2. Ook kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 kunt u huren op deze locatie. De huurprijs van dit kantoor is aantrekkelijk te noemen in vergelijking met andere kantoren in de regio Helmond. De huurprijs bedraagt namelijk slechts €115,- per m2 per jaar.

Kantoorcomplex Trias in Helmond, een indrukwekkend pand

De ruimten zijn onderdeel van het kantorencomplex genaamd ‘Trias’ en zijn daarom gelegen in het kantoorpand ‘Trias 1’. Dit gebouw is opgeleverd in 1995 en bestaat uit meer dan 2.000 m2 kantoren die op 5 verdiepingen zijn gesitueerd. De ruimtes hebben stuk voor stuk een hoogwaardige afwerking en zijn daarom direct te gebruiken.

Alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig binnen dit kantoor

Voorzieningen binnen het kantoorpand zijn: pantry's, intercoms, klimaatbehandelingsinstallaties voorzien van een topkoeling, centrale ontvangsthal, kastenwanden, vloerbedekking en scheidingswanden.

Kom langs voor een bezoek aan dit kantoor in Helmond!

Bent u ook op zoek naar goedkope kantoorruimte in Helmond? Plan dan hier een rondleiding bij SKEPP, zonder aanvullende makelaarskosten!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Centraal gelegen, perfect!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stationsstraat 1-15

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen