Kantoorruimte huren Haarlem Waarderpolder, Pieter Goedkoopweg 24

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Haarlem, Industrieweg 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Haarlem 27 min. lopen (2,1 km)
 • Park 10 min. lopen (0,8 km)
 • Sportschool 7 min. lopen (0,5 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Pieter Goedkoopweg 24

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Pieter Goedkoopweg in Haarlem (Waarderpolder)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Pieter Goedkoopweg in Haarlem (Waarderpolder)? Dit kantoorpand is gebouwd in 1991 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 3485 m2. Dit kantoorgebouw heeft van oorsprong een industriefunctie maar bieden ook een grote kantoorruimte aan van 150 m2 voor de verhuur. De kantoorkamer beschikt over veel ramen, wat zorgt voor veel daglicht.

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van 150 m2. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €1500,- voor. Een ontzettend gunstige prijs voor een top locatie in Haarlem. Voor deze maandprijs krijg je niet alleen een kantoorruimte maar ook alle voorzieningen en faciliteiten die dit pand jouw te bieden heeft.

Vergaderplek, een pantry en parkeergelegenheid

Het pand aan de Pieter Goedkoopweg in Haarlem (Waarderpolder) heeft niet alleen een kantoorruimte tot hun beschikking maar ook een vergaderplek waar je gebruik van kunt maken, handig voor bijvoorbeeld een formele meeting of een presentatie. De ruimte beschikt namelijk over het benodigde presentatiemateriaal. Buiten dat het pand 24/7 toegankelijk is kun je wanneer je met eigen vervoer naar je werkplek reist altijd je auto kwijt. Er is namelijk een parkeerplaats naast het kantoorgebouw gelegen. Wat zeker een pluspunt is, is de pantry. Handig om je in de middag je lunch voor te bereiden of een lekkere kop koffie of thee te pakken.

Locatie en bereikbaarheid

Het bedrijventerrein in Haarlem (Waarderpolder) is goed bereikbaar. Er zit een bushalte; Haarlem, Industrieweg op slechts 3 minuten loopafstand gelegen. Deze lijn is aangesloten op het treinstation van Haarlem, hier ben je met de bus binnen 5 minuten. Reis je toch liever toch met de auto naar je werkplek? De opritten van de snelwegen A200, A9 en A208 zijn vanaf het kantoorpand gemiddeld 8 minuten rijden. Zin in een gezonde lunch of naar werktijd behoefte aan een goede opkikker? Op een korte loopafstand zit Salad Point, heerlijke salades en sapjes, een echte aanrader!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Pieter Goedkoopweg in Haarlem (Waarderpolder)?

Wil jij graag deze kantoorruimte van 150 m2 huren aan de Pieter Goedkoopweg in Haarlem? Aarzel dan niet langer en kom deze kantoorunit met eigen ogen bekijken. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder met al je vragen en plannen en plannen een rondleiding voor je in. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend!


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Pieter Goedkoopweg 24 in Haarlem Waarderpolder

Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Een prima kantoorruimte op een goed bereikbare locatie!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Pieter Goedkoopweg 24

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner