Kantoorruimte huren Haarlem Waarderpolder, Hendrik Figeeweg 1-P

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hendrik Figeeweg 1-P in Haarlem Waarderpolder

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Haarlem Waarderpolder!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hendrik Figeeweg in Haarlem (Waardepolder)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Haarlem, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Hendrik Figeeweg. Hier heb je de mogelijkheid om op een goede locatie, die zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereikbaar is, een werkplek in een nette en comfortabele kantoorruimte te huren. Benieuwd wat de mogelijkheden op deze locatie zijn? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog 8 werkplekken beschikbaar voor de flexibele werkplekken. Wil je bijvoorbeeld een werkplek huren voor slechts 3 dagen in de week? Dat kan voor een maandelijks bedrag van slechts €155,-. Huur je liever een vaste fulltime werkplek? Ook dit is mogelijk voor een maandelijks bedrag van €308,-, hier is nog een beschikbaarheid van 5 werkplekken. Het voordeel van een vaste fulltime werkplek is dat je zelf kunt bepalen wanneer je jouw werkdag start en eindigt en je hebt een vaste plek!

Schoonmaakservice en parkeergelegenheid

Wanneer je een werkplek in de kantoorruimte aan de Hendrik Figeeweg in Haarlem Waarderpolder huurt, mag je naast je werkplek ook gebruik maken van de services en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Zo hoef jij nooit je werkplek/kantoorkamer schoon te maken, dit wordt voor jou uit handen genomen. En reis je met de auto naar je kantoorunit? Deze kun je makkelijk voor de deur parkeren, handig en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Je huurt op deze locatie een werkplek aan het water, die naast de naastliggende N200 ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving zijn veel winkels gelegen zoals de Action en Leen bakker, maar ook een Aldi is dicht in de buurt. Wanneer je dus na werktijd een boodschap wilt halen, kan dit mooi in de buurt! 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Hendrik Figeeweg in Haarlem Waarderpolder?

Ben jij enthousiast over deze locatie en wil jij graag een werkplek huren in de kantoorruimte aan de Hendrik Figeeweg in Haarlem Waarderpolder? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een nieuwe kantoorruimte in Haarlem.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hendrik Figeeweg 1-P

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen