Kantoorruimte huren Haarlem Waarderpolder, Bingerweg 18

Voorzieningen
 • Internet
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Haarlem, Waarderweg 2 min. lopen (0,1 km)
 • Treinstation Haarlem Spaarnwoude 25 min. lopen (2,0 km)
 • Park 7 min. lopen (0,6 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (77 m)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bingerweg 18 in Haarlem Waarderpolder

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 43 m2
  Huurprijs: € 453 € 430 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 77 m2
  Huurprijs: € 811 € 770 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 97 m2
  Huurprijs: € 1.021 € 970 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Bingerweg in Haarlem (Waarderpolder)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Haarlem Waarderpolder, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Bingerweg. Hier heb je de mogelijkheid om een moderne kantoorruimte te huren op een zeer centrale locatie. Het kantoorgebouw is pasgeleden gerenoveerd, hierdoor zijn de services en voorzieningen goed gefaciliteerd. Nieuwsgierig of er een geschikte kantoorruimte voor jouw organisatie tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog een aantal kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kantoorunits hebben een oppervlakte van 42 m2 en zijn te vinden op de 1e etage van het kantoorpand. Voor een kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €315,-, dit bedrag is exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen maandelijks slechts €105,-. Dit is een standaard pakket bestaande uit telefonie en glasvezel internet. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Vergaderruimten en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Bingerweg in Haarlem Waarderpolder, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige faciliteiten in- en rondom het kantoorgebouw. Op loopafstand is een ander business center, hier kun je gratis gebruik maken van vergaderzalen op de begane grond. Handig wanneer er bezoekers langs willen komen of je een presentatie wilt geven voor je collega’s. Rondom het kantoorgebouw heb je ook de mogelijkheid om gratis te parkeren. Ideaal wanneer jij met de auto naar je werkplek reist. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde op- en afritten van de rijkswegen A200, A9 en A208 liggen op een korte rijafstand van slechts 10 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Op slechts 2 minuten loopafstand van jouw werkplek is een bushalte te vinden. Deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Haarlem Spaarnwoude. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Bingerweg in Haarlem Waarderpolder?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Bingerweg in Haarlem Waarderpolder? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Bingerweg in Haarlem. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bingerweg 18

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen