Kantoorruimte huren Haarlem Waarderpolder, A. Hofmanweg 1-A

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan A. Hofmanweg 1-A in Haarlem Waarderpolder

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 16 m2
  Huurprijs: € 153 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 30 m2
  Huurprijs: € 287 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 60 m2
  Huurprijs: € 575 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 90 m2
  Huurprijs: € 863 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de A. Hofmanweg in Haarlem Waarderpolder

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Haarlem Waarderpolder, maar heb je nog geen geschikte plek gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de A. Hofmanweg. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte op maat te huren op een goede locatie in een pand waar de faciliteiten en services goed georganiseerd zijn. Ben jij nieuwsgierig geraakt en wil je graag een kijkje nemen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Huurprijzen

Het is op dit moment mogelijk om een kantoorruimte te huren tussen de 16 m2 en 90 m2. Voor een kantoorruimte betaal je een jaarlijkse vierkante meter prijs van €115,-. Mocht je geïnteresseerd zijn in de kantoorruimte van 16 m2, dan betaal je hier een maandelijks bedrag van €153,- voor. Huur je liever een grotere kantoorunit? Probeer dan een kantoorruimte met een oppervlakte van rond de 30 m2, hier betaal je een maandelijks bedrag van €287,- voor. De grootst mogelijke kantoorruimte heeft dus een oppervlakte van 90 m2 en is te huur voor €862,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief alle servicekosten. Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten bezichtigen? Plan dan snel een rondleiding in.

24/7 toegankelijkheid, een brasserie en parkeermogelijkheden

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de A. Hofmanweg in Haarlem Waarderpolder, mag je naast je kantoorruimte ook gebruik maken van de aanwezige faciliteiten en deze zijn goed georganiseerd! Zo heb je de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van je kantoorruimte, handig wanneer je ‘s avonds wat langer door wil, of juist in het weekend terug wil komen. Daarnaast is er een brasserie in het kantoorpand aanwezig, een fijne plek voor een meeting onder het genot van een lekkere lunch. Reis je met de auto naar je nieuwe werkplek? Dan kun je deze op eigen terrein parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is zeker gunstig. zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij straks makkelijk en snel jouw nieuwe kantoorruimte. Vanaf de rijksweg is het slechts enkele minuten rijden, zo bereik je ook Amsterdam binnen een klein kwartiertje. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een korte loopafstand van slechts 3 minuten bereik je het station Haarlem Spaarnwoude. Vanaf hier bereik je makkelijk het Centraal Station van Haarlem. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de A. Hofmanweg in Haarlem Waarderpolder?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de A. Hofmanweg in Haarlem Waarderpolder? Wacht dan niet langer en plan op een door jou gekozen datum en tijdstip een rondleiding in. Mocht je graag eerst wat informatie over het kantoorgebouw willen ontvangen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de A. Hofmanweg in Haarlem. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan A. Hofmanweg 1-A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen