Kantoorruimte huren Gouda, Zuidelijk Halfrond 1

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zuidelijk Halfrond 1 in Gouda

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 18 m2
  Huurprijs: € 329 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 449 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 27 m2
  Huurprijs: € 499 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 29 m2
  Huurprijs: € 499 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 34 m2
  Huurprijs: € 649 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Zuidelijk Halfrond in Gouda

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan het Zuidelijk Halfrond in Gouda? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw. Hier heb je de mogelijkheid om in moderne en comfortabele kantoorruimten te werken onder goede omstandigheden. De services en faciliteiten op deze locatie zijn goed georganiseerd wat dit een top locatie maakt. Daarnaast is de locatie zeer gunstig, goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 18 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €329,-. Wil je een kantoorruimte die net iets groter is? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 27 m2, hier zijn er nog 2 van beschikbaar en te huur voor €499,- per maand. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 34 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €649,-. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Een bedrijfsrestaurant en schoonmaak service

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Zuidelijk Halfrond in Gouda, hoef jij je geen zorgen te maken over jouw ontbijt, lunch of diner. Er is namelijk in het kantoorgebouw een groot bedrijfsrestaurant aanwezig waar je heerlijke verse maaltijden kunt krijgen. Handig wanneer je een keer langer door wilt werken of wanneer je ’s ochtends je lunch bent vergeten. Daarnaast is er in het kantoorpand goede schoonmaakservice aanwezig, alle algemene en openbare ruimten worden dagelijks schoongemaakt en tegen een kleine maandelijkse betaling kan dit ook worden gedaan bij jouw eigen kantoorruimte.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van dit kantoorgebouw is gunstig gelegen, binnen enkele minuten rijden bereik je vanaf je werkplek al verschillende op- en afritten van de rijkswegen A12 en A20. Vervolgens kun je de auto makkelijk gratis parkeren op openbare parkeerplaatsen. Voor een maandelijks bedrag van €75,- heb je een vaste parkeerplek onder het kantoorgebouw. Reis je liever met het openbaar vervoer? In dezelfde straat is een bushalte gevestigd, handig hé?

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Zuidelijk Halfrond in Gouda?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Zuidelijk Halfrond in Gouda? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Wij bij SKEPP helpen je gratis en vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan het Zuidelijk Halfrond in Gouda.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zuidelijk Halfrond 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen