Kantoorruimte huren Gouda, Tielweg 10

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Tielweg 10 in Gouda

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Gouda!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Tielweg in Gouda

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Tielweg in Gouda? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in dit duurzame kantoorgebouw.  Je hebt hier de mogelijkheid om turn-key opgeleverde kantoorkamers te huren. De services en faciliteiten zijn hier van topniveau, denk hierbij aan sportfaciliteiten, een restaurant en een centrale meeting room. Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit multifunctionele en groene kantoorpand? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog enkele kantoorunits beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 18 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €500,-. Huur je liever een kantoorruimte met net iets meer ruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorunit met een oppervlakte van 25 m2, te huur voor €650,- per maand. Ben je wel enthousiast over de locatie maar wil je geen afgesloten kantoor huren? Bekijk dan snel de mogelijkheden voor het huren van een flexibele werkplek. 

Een gastvrouw en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Tielweg in Gouda, mag je naast je werkplek ook gebruik maken van alle aanwezige services en faciliteiten. In het kantoorgebouw tref je bij binnenkomst in de royale entree een receptie aan, de receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst. Deze vriendelijkheid zie je ook terug in diensten van de gastvrouw. Heb je een keer een vergadering? Maak dan gebruik van de aanwezige vergaderruimten. Zin in een kopje koffie tijdens deze meeting? De gastvrouw komt graag langs om jullie hiervan te voorzien.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een gunstige ligging gevestigd, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik je makkelijk en snel je nieuwe werkplek. Wanneer je met de auto naar je kantoorplek rijdt, ben je binnen enkele minuten al op locatie vanaf verschillende omliggende rijkswegen zoals de A12 en A20. Met het openbaar vervoer gaat het eigenlijk net zo makkelijk, de dichtstbijzijnde bushalte is op minder dan 500 meter loopafstand te bereiken.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Tielweg in Gouda?

Ben jij enthousiast en wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Tielweg in Gouda? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of wil je graag eerst wat vragen beantwoord hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Tielweg in Gouda.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Tielweg 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen