Kantoorruimte huren Den Haag Statenkwartier, Churchillplein 5-6

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Churchillplein 5-6 in Den Haag Statenkwartier

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Den Haag Statenkwartier!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Churchillplein (Statenkwartier)

Jouw onderneming vestigen nabij het hoofdkwartier van Europol en andere internationale organisaties? Dat kan, door kantoorruimte te huren aan het Churchillplein in Den Haag! Bekijk de mogelijkheden in dit kantoorpand uit het jaar 1991 met een totale gebruiksoppervlakte van 25.764 m2. 

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorgebouw een kantoorruimte voor €160,- per m2 per jaar. Zeker geen gekke huurprijs, voor deze leuke locatie in Den Haag. Wil je weten wat er momenteel beschikbaar is? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je vrijblijvend bij het vinden van een geschikte kantoorruimte. 

Een receptie, vergaderruimte en loungeruimte 

Hecht je veel waarde aan kwalitatieve voorzieningen, naast het gemak van een eigen kantoorruimte? Dan ben je hier op jouw plek! Meerdere vergaderruimten zijn aanwezig en er is ruimte voor ontspanning in de loungeruimten. Bovendien is er een gedeelde receptie aanwezig. Veel luxe in dit kantoorgebouw dat gelegen is in de buurt Zorgvliet. 

Locatie en bereikbaarheid

Je werkt hier op een goed bereikbare locatie in Den Haag. De dichtstbijzijnde snelwegen zijn de A12, A4 en A13. Vanaf deze snelwegen ben je binnen enkele minuten op kantoor. Reis je met het openbaar vervoer naar je werk? Neem dan de bus en stap uit bij bushalte World Forum. Vanaf deze bushalte is het slechts 1 minuut lopen naar kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Churchillplein?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan het Churchillplein in Den Haag? Wij plannen gratis een rondleiding voor je in. Zo kun jij dit moderne en luxe kantoorpand met eigen ogen bekijken. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Modern pand met vele plekken om lekker te kunnen brainstormen.

Ideaal voor een startende ondernemer dus.

S

Een kantoorgebouw waar alles tot in de puntjes is geregeld.

Fijne binnekomst en vele plekken om tussen de werkzaamheden door te ontspannen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Churchillplein 5-6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen