VERHUURD

Den Haag Statenkwartier, Churchillplein 5-6

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Den Haag Statenkwartier!

Kantoorruimte huren aan het Churchillplein (Statenkwartier)

Jouw onderneming vestigen nabij het hoofdkwartier van Europol en andere internationale organisaties? Dat kan, door kantoorruimte te huren aan het Churchillplein in Den Haag! Bekijk de mogelijkheden in dit kantoorpand uit het jaar 1991 met een totale gebruiksoppervlakte van 25.764 m2.

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorgebouw een kantoorruimte voor €160,- per m2 per jaar. Zeker geen gekke huurprijs, voor deze leuke locatie in Den Haag. Wil je weten wat er momenteel beschikbaar is? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je vrijblijvend bij het vinden van een geschikte kantoorruimte.

Een receptie, vergaderruimte en loungeruimte

Hecht je veel waarde aan kwalitatieve voorzieningen, naast het gemak van een eigen kantoorruimte? Dan ben je hier op jouw plek! Meerdere vergaderruimten zijn aanwezig en er is ruimte voor ontspanning in de loungeruimten. Bovendien is er een gedeelde receptie aanwezig. Veel luxe in dit kantoorgebouw dat gelegen is in de buurt Zorgvliet.

Locatie en bereikbaarheid

Je werkt hier op een goed bereikbare locatie in Den Haag. De dichtstbijzijnde snelwegen zijn de A12, A4 en A13. Vanaf deze snelwegen ben je binnen enkele minuten op kantoor. Reis je met het openbaar vervoer naar je werk? Neem dan de bus en stap uit bij bushalte World Forum. Vanaf deze bushalte is het slechts 1 minuut lopen naar kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Churchillplein?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan het Churchillplein in Den Haag? Wij plannen gratis een rondleiding voor je in. Zo kun jij dit moderne en luxe kantoorpand met eigen ogen bekijken.

2 beoordelingen Churchillplein

Modern pand met vele plekken om lekker te kunnen brainstormen. Ideaal voor een startende ondernemer dus.

Een kantoorgebouw waar alles tot in de puntjes is geregeld.

Fijne binnekomst en vele plekken om tussen de werkzaamheden door te ontspannen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!