Kantoorruimte huren Den Haag Escamp, De Werf 15

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan De Werf 15 in Den Haag Escamp

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 556 € 500 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 38 m2
  Huurprijs: € 1.221 € 1.099 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan De Werf in Den Haag (Escamp)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Den Haag Escamp, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in dit moderne kantoorgebouw aan De Werf. Het kantoorpand biedt meerdere kantoorruimten aan vanaf 20 m2 voor een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Naast de goed bereikbare locatie zijn ook de voorzieningen in en rondom het kantoorgebouw goed gefaciliteerd. Ben je nieuwsgierig geraakt? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. 

Huurprijzen

In dit kantoorpand is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 20 m2, hier zijn er nog een paar van beschikbaar. Voor deze kantoorunit betaal je normaal gesproken een maandelijks bedrag van €770,-, dit is inclusief alle bijkomende servicekosten. Er is nu een tijdelijke actie, je kunt de ruimte al huren voor €500,- per maand. Huur je liever een kantoorkamer die net wat groter is? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 38 m2, te huur voor €1099,-. Heb je meer ruimte nodig omdat je met meerdere teams werkt? Overweeg dan om meerdere ruimten te huren. Wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Vergaderruimten en 24/7 toegankelijkheid

Het huren van een kantoorruimte aan De Werf in Den Haag Escamp biedt veel mogelijkheden, je kunt namelijk naast werken in je comfortabele kantoorruimte ook gebruik maken van de aanwezige vergaderruimten. Handig wanneer er gasten langskomen of je een presentatie wilt geven aan je collega’s. Willen jullie als organisatie flexibel kunnen zijn met werktijden? Dan zit je hier ook aan het goede adres, je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw kantoorkamer.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is zoals eerder aangegeven gunstig, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel je nieuwe werkplek. Reis je met de auto naar het werk? Dan kun je deze makkelijk en snel parkeren op eigen terrein, net zoals de fiets voor de sportievelingen onder ons. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op korte loopafstand zijn er verschillende bushaltes met een rechtstreekse verbinding naar Den Haag Centraal Station. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan De Werf in Den Haag Escamp?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan De Werf in Den Haag Escamp? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wil je eerst nog wat meer informatie ontvangen of heb je hulp nodig bij het inplannen van een rondleiding? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan De Werf in Den Haag. 


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan De Werf 15

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Geen verplichtingen