Kantoorruimte huren Breda Centrum-Station, Menno van Coehoornstraat 97

4 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Lift
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Menno van Coehoornstraat 97 in Breda Centrum-Station

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Breda Centrum-Station!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Coehoornstraat (Centrum/Station)

Bij ons huur je kantoorruimte binnen dit in 2007 gerealiseerde kantoorpand aan de Coehoornstraat in Breda (Centrum/Station). Het grote voordeel van deze locatie is de ligging. De locatie vlakbij NS-station Breda en de binnenstad is uniek. Het kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1314 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand, voorbeelden hiervan zijn softwarebedrijven en onderwijsinstellingen. 

Huurprijzen

In totaal is er maar liefst 752 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Deze ruimte is verdeeld over 5 kantoorruimten. Voor het huren van kantoorruimte in dit kantoorpand betaal je een maandelijkse huurprijs van €125,- per m2 per jaar. In principe huur je in dit kantoorpand voor de lange termijn. Echter, flexibele huurperioden zijn eventueel bespreekbaar. 

24/7 toegang en schoonmaakdiensten

De kantoorruimten in dit kantoorpand aan de Coehoornstraat in Breda worden casco opgeleverd. Dat wil zeggen dat jij de ruimte geheel naar je eigen smaak en wens kunt inrichten. Verder maak je in dit kantoorpand gebruik van de standaard voorzieningen. Zo heb jij 24 uur per dag toegang tot je kantoorruimte en de algemene ruimten worden regelmatig voor je schoongemaakt. Bovendien is het mogelijk om per kantoorruimte 4 parkeerplaatsen te huren. Erg handig wanneer je met de auto naar kantoor reist. 

Locatie en bereikbaarheid

De goede bereikbaarheid is kenmerkend voor dit kantoorpand. Het gebouw is gelegen in de Stationsbuurt. Niet voor niets, want het Centraal Station ligt op een loopafstand van 6 minuten. Daarnaast ben je met de auto vanaf zowel de A27 als de A16 en de A58 binnen 10 minuten op kantoor. Deze goede bereikbaarheid maakt dat dit kantoorpand ook ideaal is voor het ontvangen van gasten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Coehoornstraat in Breda?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Coehoornstraat in Breda? Kom dan binnenkort langs en bekijk welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

ziet er aan de buitenkant uit als een prettig gebouw om in te werken, zou graag wat foto's van de ruimtes zien.

L

Top locatie in het centrum van Breda voor het huren van kantoorruitme!

H

Jammer dat de kantoorruimtes niet standaard zijn ingericht.

T

NS Station op loopafstand, top bereikbaarheid.

belangrijke voorwaarde voor het ontvangen van gasten.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Menno van Coehoornstraat 97

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen