Breda Centrum-Station, Menno van Coehoornstraat 97

Kantoorruimte huren aan de Coehoornstraat (Centrum/Station)

Bij ons huur je kantoorruimte binnen dit in 2007 gerealiseerde kantoorpand aan de Coehoornstraat in Breda (Centrum/Station). Het grote voordeel van deze locatie is de ligging. De locatie vlakbij NS-station Breda en de binnenstad is uniek. Het kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1314 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorpand, voorbeelden hiervan zijn softwarebedrijven en onderwijsinstellingen.

Huurprijzen

In totaal is er maar liefst 752 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Deze ruimte is verdeeld over 5 kantoorruimten. Voor het huren van kantoorruimte in dit kantoorpand betaal je een maandelijkse huurprijs van €125,- per m2 per jaar. In principe huur je in dit kantoorpand voor de lange termijn. Echter, flexibele huurperioden zijn eventueel bespreekbaar.

24/7 toegang en schoonmaakdiensten

De kantoorruimten in dit kantoorpand aan de Coehoornstraat in Breda worden casco opgeleverd. Dat wil zeggen dat jij de ruimte geheel naar je eigen smaak en wens kunt inrichten. Verder maak je in dit kantoorpand gebruik van de standaard voorzieningen. Zo heb jij 24 uur per dag toegang tot je kantoorruimte en de algemene ruimten worden regelmatig voor je schoongemaakt. Bovendien is het mogelijk om per kantoorruimte 4 parkeerplaatsen te huren. Erg handig wanneer je met de auto naar kantoor reist.

Locatie en bereikbaarheid

De goede bereikbaarheid is kenmerkend voor dit kantoorpand. Het gebouw is gelegen in de Stationsbuurt. Niet voor niets, want het Centraal Station ligt op een loopafstand van 6 minuten. Daarnaast ben je met de auto vanaf zowel de A27 als de A16 en de A58 binnen 10 minuten op kantoor. Deze goede bereikbaarheid maakt dat dit kantoorpand ook ideaal is voor het ontvangen van gasten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Coehoornstraat in Breda?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Coehoornstraat in Breda? Kom dan binnenkort langs en bekijk welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming.

Kantoorruimte huren Breda, Menno van Coehoornstraat 97 Menno van Coehoornstraat 97 Breda Centrum-Station Toplocatie!

4 beoordelingen Menno van Coehoornstraat

ziet er aan de buitenkant uit als een prettig gebouw om in te werken, zou graag wat foto's van de ruimtes zien.

Top locatie in het centrum van Breda voor het huren van kantoorruitme!

Jammer dat de kantoorruimtes niet standaard zijn ingericht.

NS Station op loopafstand, top bereikbaarheid.

belangrijke voorwaarde voor het ontvangen van gasten.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!