Kantoorruimte huren Breda Centrum-Station, Chasséveld 3-13

5 (1 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Chasséveld 3-13 in Breda Centrum-Station

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Breda Centrum-Station!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Chasseveld in Breda (Centrum/Station)

Heb jij altijd al een kantoorruimte willen huren aan het Chasseveld in Breda? Dan is dit je kans! Dit mooie kantoorgebouw is gebouwd in 1984 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 5415 m2. Het kantoorpand is ruim opgezet waardoor je vele mogelijkheden hebt om het naar jou wens in te delen. De grote aanwezige ramen in de units zorgen voor een rustige uitstraling, door deze uitstraling wordt er een prettige werksfeer gecreëerd. 

Huurprijzen

Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte vanaf 125 m2 te huren. Voor een maandelijks bedrag van €1354,- huur je op een ideale locatie. Er is ook een grote kantoorruimte van 375 m2 beschikbaar, hier betaal je een maandelijks bedrag van €4062,- voor. Wil je graat toch een grotere ruimte? Er is nog één unit met een oppervlakte van 608 m2 beschikbaar. Deze huur je voor €6586,- in de maand. 

Royale entree en een vergaderruimte

Bij binnenkomst in het kantoorgebouw aan het Chasseveld in Breda tref je een royale entree aan die een prachtige lichtinval heeft door de grote ramen. Ook vind je vindt hier zitjes waar je een babbeltje kunt maken met collega’s of bijvoorbeeld eventuele gasten. Buiten het gebruik maken van de kantoorruimten om heb je ook de mogelijkheid om in een vergaderruimte te gaan zitten voor bijvoorbeeld een bespreking of een presentatie.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het pand is perfect gelegen, op loofafstand van het gezellige stadshart van Breda. In de nabije omgeving zijn tal van gezellige cafés en restaurants gevestigd en zelfs een bioscoop. Mocht je na of zelfs tijdens werktijd dus even willen ontspannen, dat kan het hier allemaal! Om je werkplek  te bereiken met het openbaar vervoer hoef je slechts 2 minuten te lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte Breda, Claudius Prinsenlaan. De lijn kan je vervolgens ook binnen enkele minuten naar het trein station brengen. Reis je liever met de auto naar je werkplek? Verschillende opritten van snelwegen zoals de A16, A27 en A58 zijn binnen minder dan 10 minuten te bereiken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Chasseveld in Breda?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan het Chasseveld in Breda? En wil je het met eigen ogen bekijken? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Erg handig dat je op deze locatie gebruik kunt maken van vergaderruimten, vaak houden ik en mijn collega's hier onze besprekingen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Chasséveld 3-13

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen