Kantoorruimte huren Amsterdam Nieuw-West, Koningin Wilhelminaplein 13

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Fitnessruimte
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Koningin Wilhelminaplein 13 in Amsterdam Nieuw-West

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Nieuw-West!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Huur kantoorruimte in hét hart van de Nederlandse modewereld in Amsterdam!

Bent u een modeprofessional en op zoek naar kantoorruimte in de modestad Amsterdam? Dan is dit de geschikte plek om u te vestigen! Dit is een dynamische ontmoetingsplaats, waar u inspiratie op doet en trends ontdekt. Bovendien maakt u gebruik van services, zoals receptiediensten en voorzieningen, zoals een bedrijfsrestaurant.

Kantoorruimte beschikbaar vanaf 40 m2 in dit bijzondere kantoorgebouw

In dit kantoorpand in Amsterdam huurt u een kantoorunit vanaf 40 m2 en een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Het is verstandig om hier minimaal 1 jaar te huren, want dat is doorgaans financieel het aantrekkelijkst. Er zijn ook mogelijkheden om flexibel te huren in dit kantoorgebouw in Amsterdam.

Dé plek voor professionals uit de fashionindustrie om zich te vestigen!

Als medehuurders heeft u 350 groothandelaren en agenturen, die samen meer dan 850 labels vertegenwoordigen. De showrooms in dit kantoorpand dienen als ontmoetingsplaatsen, die dag en nacht open zijn. Dit kantoor is bovendien een plek waar evenementen als (mode)beurzen en tentoonstellingen worden georganiseerd. Kortom, waar wacht u nog op? Huur een geschikte kantoorruimte!

Een bemande receptie, cateringmogelijkheden en een bedrijfsrestaurant aanwezig

Naast het gemak van een eigen kantoorruimte en de voordelen voor modebedrijven in dit kantoorgebouw, maakt u ook gebruik van diverse services en voorzieningen. De receptionisten zijn bereid u te ondersteunen, daarnaast zijn er cateringmogelijkheden. Verder zijn er loungeplekken en is er, niet geheel onbelangrijk, parkeerruimte. En er is zelfs een bedrijfsrestaurant! 

Plan bij SKEPP geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoorpand

Neem een kijkje in 'hét hart van de Nederlandse modewereld' en zie de mogelijkheden in uw nieuwe werkomgeving! Bij SKEPP plant u gratis (!) een rondleiding in, zodat u uw nieuwe kantoorruimte kunt bekijken! Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met SKEPP.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Top locatie voor als je in de fashion zit.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Koningin Wilhelminaplein 13

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen