VERHUURD

Amsterdam Nieuw-West, Koningin Wilhelminaplein 13

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Nieuw-West!

Huur kantoorruimte in hét hart van de Nederlandse modewereld in Amsterdam!

Bent u een modeprofessional en op zoek naar kantoorruimte in de modestad Amsterdam? Dan is dit de geschikte plek om u te vestigen! Dit is een dynamische ontmoetingsplaats, waar u inspiratie op doet en trends ontdekt. Bovendien maakt u gebruik van services, zoals receptiediensten en voorzieningen, zoals een bedrijfsrestaurant.

Kantoorruimte beschikbaar vanaf 40 m2 in dit bijzondere kantoorgebouw

In dit kantoorpand in Amsterdam huurt u een kantoorunit vanaf 40 m2 en een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Het is verstandig om hier minimaal 1 jaar te huren, want dat is doorgaans financieel het aantrekkelijkst. Er zijn ook mogelijkheden om flexibel te huren in dit kantoorgebouw in Amsterdam.

Dé plek voor professionals uit de fashionindustrie om zich te vestigen!

Als medehuurders heeft u 350 groothandelaren en agenturen, die samen meer dan 850 labels vertegenwoordigen. De showrooms in dit kantoorpand dienen als ontmoetingsplaatsen, die dag en nacht open zijn. Dit kantoor is bovendien een plek waar evenementen als (mode)beurzen en tentoonstellingen worden georganiseerd. Kortom, waar wacht u nog op? Huur een geschikte kantoorruimte!

Een bemande receptie, cateringmogelijkheden en een bedrijfsrestaurant aanwezig

Naast het gemak van een eigen kantoorruimte en de voordelen voor modebedrijven in dit kantoorgebouw, maakt u ook gebruik van diverse services en voorzieningen. De receptionisten zijn bereid u te ondersteunen, daarnaast zijn er cateringmogelijkheden. Verder zijn er loungeplekken en is er, niet geheel onbelangrijk, parkeerruimte. En er is zelfs een bedrijfsrestaurant!

Plan bij SKEPP geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoorpand

Neem een kijkje in 'hét hart van de Nederlandse modewereld' en zie de mogelijkheden in uw nieuwe werkomgeving! Bij SKEPP plant u gratis (!) een rondleiding in, zodat u uw nieuwe kantoorruimte kunt bekijken! Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met SKEPP.

1 beoordelingen Koningin Wilhelminaplein

Top locatie voor als je in de fashion zit.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!