Kantoorruimte huren Amsterdam Nieuw-West, Delflandlaan 1

4 (5 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Delflandlaan 1 in Amsterdam Nieuw-West

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Nieuw-West!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Delflandlaan in Amsterdam (Nieuw-West)

Op de achtste verdieping van dit moderne kantoorpand aan de Delflandlaan in Amsterdam Nieuw-West, dat gebouwd is in 2001 worden diverse kantoorruimtes voor de verhuur aangeboden. Reeds zijn al meerdere ondernemingen een kantoorruimte gaan huren in dit kantoorgebouw, denk hierbij aan internetleveranciers, een reisbureau en een advocatenkantoor. 

Huurprijzen

In dit bedrijfsverzamelgebouw is momenteel helaas geen kantoorruimte beschikbaar. Blijf op de hoogte door regelmatig het aanbod te checken! De verhuurders van dit kantoorgebouw weten precies wat jij wilt. Geen jarenlange huurcontracten, maar flexibel huren. Wil jij naast een kantoorunit nog extra opslagruimte huren? Alles is mogelijk, we denken graag met je mee! 

Een vergaderruimte, pantry en schoonmaak 

In dit pand aan de Delflandlaan in Amsterdam Nieuw-West zitten diverse services bij de prijs inbegrepen. Zo worden de dagelijkse ruimten geregeld schoongemaakt en beschikt het kantoorpand over een pantry. Verder is er een vergaderruimte aanwezig waar jij als huurder onbeperkt gebruik van kunt maken. Je huurt de kantoorruimtes altijd all-in, dit betekent dat je nooit voor verrassingen komt te staan. 

Locatie en bereikbaarheid

Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Lelylaan, dit station ligt op een afstand van 600 meter. Het welbekende Vondelpark ligt op fietsafstand. Vanaf de A10 is dit kantoorgebouw ook prima bereikbaar, wel zo fijn voor jou en je klanten als je met de auto wenst te komen. Bij de nabijgelegen SKYY Bar kun je met je collega’s gezellig borrelen na werktijd! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Delflandlaan in Amsterdam Nieuw-West?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Delflandlaan in Amsterdam Nieuw-West? Kom gezellig langs om een kijkje te nemen. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in bij één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en zullen je voorzien van het beste advies voor het huren van een kantoorruimte aan de Delflandlaan.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Fijne huiselijke sfeer heerst er in dit kantoorgebouw.

Mooi kleurgebruik, nieuwste meubels en erg verzorgd :)

W

Wat een leuk pand is dit!!

Lekker veel bloemen en planten in het gebouw - I like it!

S

Op de foto's ziet het er allemaal erg gezellig uit!!

Niet gek dat er nog maar 1 ruimte vrij is.

G

Wat een gezellig kantoor lijkt me dit.

Erg leuk ingericht, oogt fris en netjes.

A

Leuke gecreëerde zitplekjes.

Zo hoef je niet de hele dag op kantoor te werken.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Delflandlaan 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen