Kantoorruimte huren Amsterdam Nieuw-West, Basisweg 45

5 (2 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Kapoeasweg 4 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Amsterdam Sloterdijk 9 min. lopen (0,8 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Basisweg 45 in Amsterdam Nieuw-West

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Nieuw-West!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Basisweg in Amsterdam (Nieuw-West)

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Basisweg in Amsterdam Nieuw-West? Misschien is dit kantoorpand dan wel een geschikte locatie voor jouw onderneming. Het kantoorgebouw is gebouwd in 1968, maar in de tussentijd zijn er al meerdere ingrepen plaats gevonden. Bijvoorbeeld de centrale entree is redelijk recent gemoderniseerd. Benieuwd hoe deze locatie er uit ziet? Bekijk het kantoorgebouw dan met eigen ogen en plan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er nog een totale oppervlakte van 650 m2 aan kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het is mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 100 m2, hier betaal je een maandelijks bedrag voor van €750,-. Je kunt dus zelf bepalen welke oppervlakte voor je kantoorunit wilt hebben. Bijvoorbeeld een kantoorruimte van 300 m2, hier betaal je slechts €2250,- voor per maand. Wil jij de gehele oppervlakte huren van 650 m2? Hier zal een maandelijks bedrag van €4875,- voor worden gefactureerd. Benieuwd naar alle overige mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Parkeergelegenheid, vergaderruimte en een pantry

Het huren van een kantoorruimte aan de Basisweg in Amsterdam Nieuw-West brengt vele voordelen met zich mee, je maakt namelijk ook gebruik van alle voorzieningen. Zo zijn er aan de voorzijde van het kantoorpand meerdere parkeerplaatsen waar je gebruik van kunt maken, ideaal dat je zo voor de deur kunt parkeren. Wil je graag wat onder 4 ogen bespreken met een collega of komen er klanten langs? Maak gebruik van de vergaderruimten. Daarnaast kun je in de kantine waar een luxe pantry aanwezig is heerlijke koffie/thee zetten en een lekkere lunch voorbereiden, bijvoorbeeld een tosti! 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gelegen om te bereiken met de auto, de oprit van de A10 is vanaf jouw werkplek slechts 4 minuten rijden. Daarnaast liggen de A5 en A4 ook op een korte rijafstand van gemiddeld 8 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? Aan de Kapoeasweg vind je de dichtstbijzijnde bushalte, dit is maar 3 minuten lopen vanaf jouw werkplek. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Basisweg in Amsterdam Nieuw-West?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren aan de Basisweg in Amsterdam Nieuw-West? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in. Zijn er nog vragen en/of onduidelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Basisweg.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Op deze locatie huur jee en kantoor op maat, dit is echt een voordeel

K

Prima kantoor.

Lekker rustig, precies wat ik wil

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Basisweg 45

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen