VERHUURD

Amsterdam Nieuw-West, Baden Powellweg 281

  • Internet

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Nieuw-West!

Kantoorruimte huren aan de Baden Powellweg in Amsterdam (Nieuw-West)

Kantoorruimte huren in een representatief kantoorpand uit het jaar 1965? Dat kan in dit kantoorpand aan de Baden Powellweg in Amsterdam Nieuw-West, gelegen in de buurt Osdorp-Midden. Het betreft een groot kantoorgebouw met een totale gebruikersoppervlakte van 14.341 m2. Diverse bedrijven als rechtskundig adviesbureaus, financiële holdings en advocatenkantoren huren al een ruimte binnen dit kantoorpand.

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan de Baden Powellweg in Amsterdam huur je tegen gunstige huurprijzen. Het zal je dan ook niet verbazen dat de bezettingsgraad momenteel 100% is. Blijf deze site goed in de gaten houden, want wie weet komt er binnenkort een kantoorruimte vrij dat perfect is voor jouw onderneming.

24/7 toegang, een lift en archiefruimte

De standaard voorzieningen zitten allemaal bij de prijs inbegrepen in dit kantoorgebouw aan de Baden Powellweg in Amsterdam Nieuw-West. Dit betekent dat jij als huurder 24/7 toegang hebt tot jouw kantoorruimte en je in het gebouw gebruik kunt maken van de lift. Verder is er nog archiefruimte voorhanden. Ideaal wanneer jij behoefte hebt aan wat extra opslagruimte. Daarnaast zitten ook de kosten voor schoonmaak bij de huurprijs inbegrepen. De kantoorruimten zelf zijn voorzien van vele ramen en beschikken daardoor over veel lichtinval. Dit brengt een prettige werksfeer met zich mee.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Lelylaan, dit treinstation ligt op een afstand van 3 kilometer. Vanaf hier kun je de bus pakken richting busstation Jan van Zutphenplantsoen. Deze bushalte ligt letterlijk voor de deur. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A4, A9 en A5 binnen enkele minuten op kantoor. Een ideale locatie dus, ook voor eventuele zakelijke afspraken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Baden Powellweg in Amsterdam Nieuw-West?

Zie jij jezelf al werken in dit kantoorpand aan de Baden Powellweg in Amsterdam Nieuw-West? Plan zodra er beschikbaarheid is, snel een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend door contact op te nemen met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder aan een kantoorruimte aan de Baden Powellweg.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!