Kantoorruimte huren Amersfoort Isselt, Siliciumweg 69

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Siliciumweg 69 in Amersfoort Isselt

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 133 m2
  Huurprijs: € 1.263 € 1.200 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Siliciumweg in Amersfoort (Isselt)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in een representatief kantoorgebouw in Amersfoort Isselt? Zoek dan niet verder en neem een kijkje in het kantoorgebouw aan de Siliciumweg. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorkamer te huren op een fantastische en comfortabele locatie in Amersfoort. Wat de locatie onder andere comfortabel maakt? De grote ramen zorgen dagelijks voor veel daglicht. Wil jij graag meer over dit kantoorpand te weten komen? Plan dan nu een rondleiding in en ontdek het snel. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er verschillende kantoorunits beschikbaar voor de verhuur, waaronder de kantoorkamer met de kleinste oppervlakte van 30 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €295,-. Huur je liever wat meer ruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 90 m2, hier zijn er nog 2 van beschikbaar vanaf €575,- per maand per kantoor. De grootste kantoorruimte heeft een oppervlakte van 135 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €995,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Parkeergelegenheid, vergaderruimte en gemeubileerde kantoren

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Siliciumweg in Amersfoort Isselt en je reist met de auto naar je nieuwe werkplek, dan kun je deze altijd voor de deur parkeren. Het kantoorgebouw beschikt namelijk over een eigen parkeerterrein, ideaal! In het kantoorpand zijn meerdere vergaderruimten aanwezig, handig wanneer je een presentatie wilt geven aan je collega’s of graag klanten wilt ontvangen voor een meeting. Wil jij je niet druk maken om het meubilair in je nieuwe kantoorruimte en graag direct kunnen starten? Het is op deze locatie mogelijk om een gemeubileerde kantoorkamer te huren. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd op het Bedrijventerrein Isselt in Amersfoort. Deze plek is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Verschillende rijkswegen zoals de A1 en A28 liggen op korte rijafstand en de dichtstbijzijnde bushalte is slecht enkele minuten lopen vanaf je werkplek. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Siliciumweg in Amersfoort Isselt?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Siliciumweg in Amersfoort Isselt? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat de kosten hiervan zijn? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het zoeken van de juiste kantoorruimte aan de Siliciumweg in Amersfoort.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Aan dit kantoorpand aan de Siliciumweg kun je altijd jouw auto parkeren, wel zo handig.

De vergaderruimten zijn ook enorm handig. De kantoorkamers zijn strak ingericht en je kunt er fijn je werk doen. Top huurplek.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Siliciumweg 69

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen