Super deal

Amersfoort Isselt, Nijverheidsweg Noord 60-99

Flexibel kantoorruimte huren in Amersfoort (Isselt)

Aan de Nijverheidsweg Noord te Amersfoort huurt u werkplekken en kantoorruimte. Dit kantoorverzamelgebouw is de grootste in de regio Amersfoort en telt in totaal zo’n 3.650 m2 verhuurbaar vloeroppervlak. Het kantoorpand bestaat uit drie vrijwel identieke kantoorgebouwen en bij SKEPP huurt u hier een werkplek, kantoorkamer vanaf 15 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2.

Flexibel en lange termijn kantoorruimte huren aan de Nijverheidsweg Noord

U kunt hier flexibel huren maar uiteraard huurt u hier ook kantoorruimte voor de lange termijn. De locatie van het kantoorgebouw is prima te noemen, met een goede bereikbaarheid en ruim voldoende parkeergelegenheid. Maak gebruik van voorzieningen als een lift, pantry, spreekruimte en WiFi. 

Huur een flexibele werkplek vanaf €175,- per maand!

Het huren van kantoorruimte in één van de drie kantoorpanden is erg flexibel. Een flexplek huurt u vanaf €175,- per maand. Er kan ook een deelkantoor gehuurd worden voor één of bepaalde dagdelen per week. Een vast dagdeel per week is te huur voor €75,- per maand.

Voordelige tarieven voor kantoorruimte in Amersfoort

Kantoorruimte huren kan bijvoorbeeld al vanaf 20 m2 voor €407,33,- per maand inclusief servicekosten. Voor een kantoorruimte van 50 m2 betaalt u binnen dit kantoorpand slechts €788,- per maand (exclusief servicekosten). Parkeren is gratis! U zoekt een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat in Amersfoort? Stop met zoeken en neem contact op met SKEPP! Bij SKEPP vraagt u een rondleiding aan of plan zelf een rondleiding in via het menu aan de rechterkant op deze pagina.

Kantoorkamer vanaf €407,- per maand huren in Amersfoort Nijverheidsweg Noord 60-99 Amersfoort Isselt Toplocatie!

2 beoordelingen Nijverheidsweg Noord

Grote kantoorruimtes te huur en goede kamers voor het houden van vergaderingen.

Top pand voor het huren van kantoorruimte.

Veel parkeerplekken aanwezig, altijd mooi meegenomen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!