Kantoorruimte huren Amersfoort Isselt, Kryptonweg 9 s

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kryptonweg 9 s in Amersfoort Isselt

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 220 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kryptonweg in Amersfoort (Isselt)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amersfoort Isselt, maar ben je nog geen leuke locatie tegen gekomen? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorpand aan de Kryptonweg, hier heb je de mogelijkheid om comfortabele werkplekken te huren in een goed afgewerkte kantoorruimte. Het kantoorpand is geleden op een bedrijventerrein en is met zowel de auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Ook de voorzieningen zijn goed gefaciliteerd. Benieuwd of deze locatie geschikt is? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 4 werkplekken beschikbaar voor de verhuur. Voor één werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €220,-, dit is exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen maandelijks slechts €35,-. Het is mogelijk om alle 4 de werkplekken te huren met een klein groepje, of natuurlijk als zzp-er. Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Parkeergelegenheid, beveiliging en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Kryptonweg in Amersfoort Isselt, mag je naast je werkplek ook gebruik maken van alles services en faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan kun je deze altijd makkelijk en snel voor de deur parkeren. Daarnaast kun jij door de 24/7 toegankelijkheid altijd zelf bepalen wanneer je gebruik maakt van jouw werkplek. En de spullen? Die kun je aan het einde van de werkdag lekker laten liggen, het kantoorpand is namelijk goed beveiligd en onder cameratoezicht. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is zoals eerder aangegeven goed bereikbaar. Het is gunstig gelegen op het bedrijventerrein De Isselt. Vanaf jouw werkplek is het slechts enkele minuten rijden naar de dichtstbijzijnde oprit van de A28 , maar ook de A1 is vanaf hier makkelijk bereikbaar. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Kryptonweg in Amersfoort Isselt

Zie jij het wel zitten om op deze locatie een mooie werkplek te huren in deze beschikbare kantoorruimte aan de Kryptonweg in Amersfoort Isselt? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij je nieuwe kantoorruimte aan de Kryptonweg in Amersfoort.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kryptonweg 9 s

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen