VERHUURD

Amersfoort Isselt, Havenweg 21M

4 (2)
  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amersfoort Isselt!

Kantoorruimte huren aan de Havenweg in Amersfoort

Aan de Havenweg in Amersfoort huur je nu een eigen kantoorruimte in dit nieuwe bedrijfspand. Op bedrijventerrein 'Isselt' staat dit in 2014 gebouwde bedrijfsverzamelgebouw, waar nu nog ruimte vrij is en waar jij je eigen bedrijf kan vestigen. Het pand aan de Havenweg is in 2015 opgeleverd. De units op de eerste etage hebben hoge plafonds en zijn voorzien van grote ramen.

Huurprijzen, kantoor Havenweg, Amersfoort

Momenteel zijn er in dit kantoorpand 2 kantoorruimten beschikbaar. Het betreffen kantoorruimten van 30 m2 en 12 m2. Voor de kleinste ruimte van 12 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €250,-, terwijl de huurprijs voor de grootste ruimte €350,-.

Havenweg, gratis parkeren en energiezuinig

Wanneer je besluit te huren in dit bedrijfsverzamelgebouw dan heb je de mogelijkheid om je auto gratis voor de deur te parkeren. Dit scheelt je jaarlijks de nodige kosten aan parkeergelden en je bezoekers kunnen hun auto ook kwijt op het terrein. Het pand beschikt over energielabel A. Naast het besparen op de parkeerkosten, houdt je makkelijker de energierekening laag.

Locatie en bereikbaarheid, kantoor Havenweg, Amersfoort

De locatie maakt onderdeel uit van het bedrijfsterrein "Isselt". Het representatieve pand met meerdere bedrijfs- en kantoorunits is gelegen op een mooie locatie langs de Eem, op een gunstige afstand van het Eemplein. Een gebied rond de haven van Amersfoort waar vele activiteiten worden ontplooid. Het pand is zowel met eigen- als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Per auto zijn de Rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, eenvoudig bereikbaar via de doorgaande wegen Bunschoterstraat en Amsterdamseweg. Per bus is het NS-station van Amersfoort eenvoudig bereikbaar. Een bushalte bevindt zich op loopafstand van de locatie. Ook horecagelegenheden zijn in de directe omgeving aanwezig.

Huur jij binnenkort deze kantoorruimte aan de Havenweg?

Zie jij het al voor je en wil jij in de toekomst aan de slag op deze locatie? Twijfel niet langer en neem contact met ons op! We plannen voor je gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Ga je toekomstige kantoorruimte met eigen ogen bekijken.

2 beoordelingen Havenweg

Prima kantoorruimten, ben alleen iets minder enthousiast over de locatie.

Voldoende opslag, ideaal voor grotere ondernemingen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!