VERHUURD

Amersfoort Centrum, Zonnehof 23-25

5 (1)
  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amersfoort Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Zonnehof

Dit kantoorpand in Amersfoort, gelegen in de buurt Zonnehof, kenmerkt zich door haar representatieve uitstraling, de goede bereikbaarheid en de aantrekkelijke huurprijzen. Het betreft een kantoorpand uit 1980 met een totale gebruiksoppervlakte van 5969 m2. Het kantoorpand biedt met name mogelijkheden voor startende en groeiende ondernemingen.

Huurprijzen, kantoor Zonnehof, Amersfoort

Je huurt in dit kantoorpand aan de Zonnehof in Amersfoort al een kantoorruimte voor €275,- per werkplek per maand. Hoe meer werkplekken je huurt, hoe voordeliger de huurprijs. De kantoorruimten zijn in groottes ingedeeld en iedere afgesloten ruimte biedt plaats voor één bedrijf. Je hoeft dus geen kantoorruimte te huren met andere bedrijven. Huren kan in dit kantoorpand op basis van flexibele huurvoorwaarden.

Zonnehof: 24/7 toegang, lunchruimte en high-speed internet

De kantoorruimten aan de Zonnehof in Amersfoort zijn van alle gemakken voorzien en maken het werken op deze manier zeer aangenaam voor jou. Zo is het kantoorpand 24/7 toegankelijk voor huurders en kun je gebruik maken van de aanwezige lunchruimte en pantry. Bovendien beschikt het kantoorpand over high-speed internet en voldoende parkeerruimte. Op deze manier kun jij je volledig focussen op jouw onderneming!

Locatie en bereikbaarheid, Zonnehof, Amersfoort

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand in Amersfoort is uitstekend. Treinstation Amersfoort ligt op een loopafstand van slechts 12 minuten. Vanaf hier is het ook mogelijk de bus te pakken richting Zonnehof-West. Deze bushalte bereik je binnen 2 minuten lopen. Daarnaast zijn autoreizigers vanaf de A28 en de A1 in een mum van tijd op kantoor. Het kantoorpand ligt aan het centrum van Amersfoort dat de komende jaren grondig gerenoveerd wordt. In deze buurt vind je vele leuke restaurants als Sushi Koi en Eetcafé ’t Draeckje.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zonnehof?

Wil jij jouw onderneming graag vestigen in dit kantoorpand aan de Zonnehof? Kom dan snel langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

1 beoordelingen Zonnehof

Goede werksfeer

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!