VERHUURD

Amersfoort Centrum, Stadsring 181

4 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amersfoort Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Stadsring (Randenbroek)

Voel jij je helemaal thuis in een kleurrijke, bruisende en gezellig drukke werkomgeving? Dan is dit kantoorpand, gelegen in de buurt Willem III, echt iets voor jou. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in 1984 met een totale gebruikersoppervlakte van 3366 m2. Zoals gelegd staat het kantoorpand in een gezellig drukke omgeving met vele eetgelegenheden als Pieperboys en Factory Kitchen.

Huurprijzen, kantoor Stadsring, Amersfoort

In dit kantoorpand aan de Stadsring in Amersfoort zijn nog meerdere ruimten te huur van 19 m2 en 27 m2. Voor de ruimte van 19 m2 betaal je maandelijks €400,-, terwijl je voor de ruimte van 27 m2 maandelijks €550,- betaalt. Je huurt dan kantoorruimte in een kantoorpand waar al diverse studiebegeleiders, psychotherapeuten en adviseurs werkzaam zijn.

Stadsring: vergaderruimte en bemande receptie

Bovengemiddeld veel vergaderruimten en coach/spreekkamers zijn aanwezig in dit kantoorgebouw. Een erg prettige aanvulling op jouw eigen kantoorruimte. Dit betekent ook dat veel externe bedrijven in dit kantoorgebouw hun vergaderingen houden. Verder beschikt het kantoorpand over een gedeelde, bemande receptie. Zij ontvangen jouw relaties op een vriendelijke en professionele wijze. Je kunt hen ook inschakelen voor ondersteunende werkzaamheden op het gebied van administratie, postverwerking en telefoonbeantwoording.

Locatie en bereikbaarheid, Stadsring, Amersfoort

Het pand is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amersfoort Centraal Station, dit station ligt op een afstand van slechts 1,8 kilometer. Autoreizigers zijn vanaf de A1 en A28 in minder dan 10 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in Amersfoort?

Is een ruimte van 19 m2 of 27 m2 precies groot genoeg voor jouw onderneming? Plan dan snel een rondleiding in en wie weet huur jij binnenkort een leuke kantoorruimte in Amersfoort.

1 beoordelingen Stadsring

Het pand is goed gelegen

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!