Kantoorruimte huren Amersfoort Centrum, Stadsring 157-165

Bereikbaarheid
  • Bushalte Amersfoort, Blekerssingel 1 min. lopen (59 m)
  • Treinstation Amersfoort 20 min. lopen (1,6 km)
  • Park 8 min. lopen (0,6 km)
  • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stadsring 157-165 in Amersfoort Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amersfoort Centrum!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Stadsring in Amersfoort (Centrum)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Amersfoort, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw aan de Stadsring. Hier huur je een kantoorruimte in een kantoorpand dat 5 bouwlagen telt en wat op elke bouwlaag naar eigen inzicht ingedeeld/ingericht kan worden. Past deze flexibiliteit en locatie bij jou? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in! 

Huurprijzen

Op deze locatie is van alles mogelijk en maak je gebruik van een all-in concept. Er is een totaal van 5000 m2 aan kantoorunits en de beschikbare kantoorruimten variëren tussen de 20 m2 en 125 m2. Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten van 68 m2 beschikbaar voor de verhuur, te huur voor een maandelijks bedrag van €975,-. Huur je liever een net iets kleinere kantoorkamer? Er is ook een kantoorunit beschikbaar van 46 m2 voor €650,- per maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants!

Vergaderruimte, parkeergarage en een pantry

Het huren van een kantoorruimte aan de Stadsring in Amersfoort Centrum biedt vele voordelen. Je maakt namelijk gratis gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in- en rondom het kantoorgebouw. Zo zijn er meerdere vergaderruimten aanwezig, is er ruimte gecreëerd voor ontspanning en is er een luxe pantry aanwezig. Ideaal voor het zetten van een kopje koffie voor jezelf en jouw collega’s en het voorbereiden van een verse lunch. Reis je met de auto naar je werkplek? Onder het kantoorgebouw is een grote parkeergarage aanwezig, zo parkeer je altijd veilig en dichtbij!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd op een mooie locatie in Amersfoort. Het gezellige centrum met leuke winkels, gezellige cafés en goede restaurants is op korte loopafstand bereikbaar. Om jouw werkplek te bereiken met de auto ben je slechts 6 minuten onderweg vanaf de snelweg A28. Ook de A1 ligt iets verder op. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is om de hoek aan de Blekersingel!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Stadsring in Amersfoort Centrum?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Stadsring in Amersfoort Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte in Amersfoort Centrum.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stadsring 157-165

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen