Kantoorruimte huren Amersfoort Centrum, Arnhemseweg 2

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Arnhemseweg 2 in Amersfoort Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 37 m2
  Huurprijs: € 379 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorpand huren aan de Arnhemseweg in Amersfoort

Dit kantoorpand aan de Arnhemseweg in Amersfoort kan binnenkort jouw werkplek zijn. In dit kantoorpand is momenteel een kantoorruimte van 37 m2 beschikbaar, wellicht de uitkomst voor jou. Dit Business Center is zeer geliefd bij meerdere ondernemingen en bedrijven. En dat is ook wel logisch, het bevindt zich op een unieke locatie nabij het centrum van Amersfoort.

Huurprijzen

De kantoorruimte die momenteel beschikbaar is heeft een oppervlakte van 35 m2. Deze kantoorruimte huur je voor maandelijks bedrag van €515,- inclusief service kosten. Een kantoorruimte op deze locatie voor deze prijs is absoluut een goede deal. Je kunt het kantoor helemaal naar eigen wensen inrichten en er op die manier helemaal je eigen plek van maken. Wellicht kan onze Office Planner tool jou helpen bij het inrichten van deze ruimte. Deze tool bevat een ruim aanbod aan stijlvolle kantoormeubelen en kantooraankleding.

Parkeergelegenheid, nette vergaderruimte en optimale werkomstandigheden

Dit kantoorpand aan de Arnhemseweg in Amersfoort biedt voldoende parkeergelegenheid voor jou en je bezoekers. In het pand is een nette vergaderruimte aanwezig waar je perfect een bijeenkomst kunt organiseren voor zowel grote als kleine groepen. Het pand is voorzien van diverse systemen die zorgen voor optimale werkomstandigheden. Het razendsnelle WiFi netwerk ondersteunt jouw online werkzaamheden perfect. Het pand is 24/7 beschikbaar dit stelt jou in de gelegenheid je eigen werktijden te bepalen. 

Locatie en bereikbaarheid

Deze unieke locatie kort nabij het centrum van Amersfoort is goed bereikbaar. De A28 ligt op kleine 10 minuten rijden van het kantoorpand. Het Centraal Station Amersfoort ligt zelfs op loopafstand. En als je de deur uitstapt heb je ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van het openbaar bus vervoer. Kortom de bereikbaarheid van dit Business Center is uitstekend. Op de begane grond van dit Business Center bevindt zich een Plus supermarkt, een snelle boodschap is dus zo gedaan. Binnen een paar minuten lopen sta je midden in het centrum van Amersfoort. Dit centrum is voorzien van diverse shopgelegenheden en ontspanningsmogelijkheden. Bovendien hangt er een gezellige sfeer in het centrum van Amersfoort en is ruime keuze aan horeca gelegenheden om een hapje te eten of een afspraak te plannen.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Arnhemseweg in Amersfoort?

 

Ben jij geïnteresseerd in een kantoorruimte aan de Arnhemseweg in Amersfoort? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij vragen of het plannen van een geheel vrijblijvende en gratis rondleiding.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Arnhemseweg 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen