Kantoorruimte huren Amersfoort Centrum, Arnhemseweg 10

Voorzieningen
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Arnhemseweg 10 in Amersfoort Centrum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 62 m2
  Huurprijs: € 1.079 € 971 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 88 m2
  Huurprijs: € 1.532 € 1.379 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Arnhemseweg in Amersfoort

In dit kantoorpand aan de Arnhemseweg in Amersfoort kun jij direct een toffe kantoorruimte gaan huren. Op deze locatie zijn momenteel 5 kantoorkamers beschikbaar die variëren in oppervlakte. In dit kantoorpand wordt jij van vele gemakken voorzien en geniet je van fijne werkomstandigheden. Neem snel een kijkje in dit prachtige kantoorpand om er achter te komen of er een geschikte ruimte voor jou bij zit. 

Kantoorruimte huren

De kleinste kantoorkamer in dit kantoorpand heeft een oppervlakte van 44 m2 en deze huur je al voor maar €689,- per maand. Heb je behoefte aan meer oppervlakte? Dan is wellicht de kantoorunit met een oppervlakte van 62 m2 geschikt voor jou. De grootste kantoorkamer op deze locatie heeft een oppervlakte van 88 m2 en kost €1.379,- per maand. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere kantoorunits te combineren om zo de gewenste oppervlakte te verkrijgen. Onze vastgoedconsultants bespreken graag de vele mogelijkheden met jou.

Voldoende parkeergelegenheid, vergaderruimte en een nette pantry

Bij het huren van een kantoorkamer aan de Arnhemseweg in Amersfoort worden vele wensen vervult. Door de aanwezigheid van een groot parkeerterrein beschik jij altijd over voldoende parkeergelegenheid voor jezelf en jouw bezoekers. Voor het organiseren van een prettige bijeenkomst kun je gebruik maken van de aanwezige vergaderruimte in dit kantoorpand. De nette pantry in dit gebouw maakt het mogelijk om even heerlijk te pauzeren en je eigen lunch klaar te maken. De aanwezigheid van het centrale verwarmingssysteem en airconditioning creëren een aangename temperatuur op jouw nieuwe werkplek. Het kantoorpand is 24/7 toegankelijk dus ook wanneer jouw werkdag de normale kantooruren overschrijdt is dat geen probleem. Dat geeft een grote mate van vrijheid.

Locatie en bereikbaarheid

Het pand bevindt zich op een geweldige locatie aan de rand van het centrum van Amersfoort. In deze bruisende omgeving zijn veel bedrijven en ondernemers gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Stap de deur van het kantoorpand uit en binnen een paar minuten ben jij in het gezellige centrum van Amersfoort. Hier is een breed aanbod winkels en horecagelegenheden waar jij even heerlijk kunt ontspannen. Met een supermarkt onder jouw kantoorruimte doe snel en gemakkelijk je dagelijkse boodschappen op het moment dat het jou uitkomt. Met de auto bereik je snel de op- en afritten van de A28, deze geeft jou een directe verbinding tot de A1. Ook het openbaar vervoer kan jou wellicht uitkomst bieden. In de omgeving zijn meerdere buslijnen aanwezig die in verbinding staan met Station Amersfoort Centraal en Station Utrecht Centraal. Het Centraal Station van Amersfoort is ook met de fiets binnen enkele minuten bereikbaar. Kortom de bereikbaarheid van jouw nieuwe werkplek is uitstekend!

Kantoorruimte huren aan de Arnhemseweg in Amersfoort?

Wil jij een geweldige kantoorruimte huren aan de Arnhemseweg in Amersfoort? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek met eigen ogen bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Arnhemseweg 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen