Een goede start na de vakantie met een frisse kantoorinrichting

  • Door Marlin Bos
  • maandag 10 september 2018

De vakantie is nu écht voorbij en dat betekent dat de kantoorinrichting weer volop gebruikt gaat worden! Iedereen moet even wennen na afloop van zijn of haar vakantie. De vakantie was zo ontzettend leuk en ontspannend dat het wat moeite kost om weer in het dagelijkse werkritme te komen. Gelukkig zijn wij er om te helpen! Een nieuwe vakantie boeken we niet voor je, maar een kantoorinrichting waar je blij van gaat worden fixen we! Lees snel verder voor 5 niet te missen tips voor een frisse kantoorinrichting.


01 persoonlijke kantoorinrichting binnen week locatie

5 tips voor een frisse kantoorinrichting

Dat wordt weer even wennen in het kantoorpand. Iedereen is terug van vakantie en probeert weer in zijn of haar ritme te komen. Dat lukt het beste met een opgeruimde werkplek waar je eenvoudig weer in de juiste workflow kunt komen. Want in een frisse kantoorruimte kun jij er weer helemaal tegenaan! Daarom geven wij je 5 tips om dit te realiseren.

1️⃣ Een goed begin is het halve werk: laat de kantoorruimte schoon achter

Eigenlijk klinkt deze tip heel logisch toch? Niets is op de eerste werkdag na de vakantie vervelender dan een vieze kantoorruimte. Met een frisse start kom je de eerste werkdag moeiteloos door. Plan op de laatste dag voor jouw vakantie even een kwartiertje in voor het opruimen van de kantoorkamer. Het kost echt niet teveel tijd om de prullenbak te legen, de monitoren af te stoffen en het bureau te ordenen. Dat kwartiertje win je na de vakantie zo weer terug door die opgeruimde kantoorinrichting!

bedrijfsruimte huren rhijnspoorplein kantoorinrichting schoon frisWat is er nou fijner dan werken in een schoon en opgeruimd kantoor?

2️⃣ Begin goed na de vakantie met een kantoorinrichting vol inspiratie

We hebben het al eerder over inspirerende kantoorinrichtingen gehad. Hét moment om voor een inspirerende kantoorinrichting te gaan, is wanneer je terugkomt van vakantie. Koop op vakantie een inspirerend item voor op jouw werkplek en maak van de kantoorruimte een creatieve ruimte. Zo'n item dat je doet denken aan vakantie zorgt vaak voor een creatieve boost en meer ontspanning.

3️⃣ Geef jouw kantoorpand wat extra frisheid met nieuwe planten

Planten doen wonderen in een kantoorruimte en passen in iedere kantoorinrichting. Het is wat ingewikkeld om een plant mee terug te nemen van jouw vakantiebestemming, maar er zijn genoeg planten te koop die een positieve boost geven en frisheid uitstralen. Naast een inspirerende uitstraling in jouw kantoorruimte, zijn planten goed voor de gezondheid. Er is dus eigenlijk geen reden om deze tip aan je voorbij te laten gaan. De gatenplant, de varen en de cactus zijn planten die het altijd goed doen in een kantoorinrichting.

Asterweg kantoorinrichting kantoorplanten planten kantoor fris schoonKantoorplanten in combinatie met natuurlijk licht geven de kantoorruimte een frisse uitstraling.

4️⃣ Geef een cadeautje voor de kantoorinrichting

Op de eerste dag na de vakantie is niemand op z'n vrolijkst, maar daar is gelukkig wel iets aan te doen! Denk je eens in hoe leuk het kan zijn om een klein cadeautje te vinden op de werkplek om de kantoorinrichting mee op te fleuren. Het is een kleine moeite en kan zoveel goed doen. Een cadeau hoeft natuurlijk niet iets groots te zijn, een kleine toevoeging aan de kantoorinrichting kan al veel verschil maken op een eerste werkdag, zoals leuke bloemen op het bureau of in de gemeenschappelijke ruimte.

5️⃣ Trakteer je medewerkers op een nieuwe kantoorinrichting

Wil je het wel graag groots aanpakken? Dan is de periode na de zomervakantie het ideale tijdstip om voor een nieuwe kantoorinrichting te gaan. Met een frisse start raken mensen geïnspireerd en krijgen ze volop motivatie om lekker aan het werk te gaan. Je kunt natuurlijk zelf jouw kantoorpand voorzien van een nieuwe kantoorinrichting, maar met de SKEPP Officeplanner hoef je er nauwelijks moeite voor te doen. Neem eens een kijkje in onze webshop en maak binnenkort nog een frisse start met jouw kantoorinrichting!

03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure