3 redenen om de kantoorinrichting uit te besteden

  • Door Marlin Bos
  • maandag 28 mei 2018

Wil jij een stijlvolle en functionele kantoorinrichting, maar weet je simpelweg niet waar je moet beginnen? Misschien heb je tijdgebrek, heb je geen flauw idee hoe jouw kantoorinrichting er uit moet komen te zien of zijn er zoveel verschillende facetten om rekening mee te houden dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig kun je tegenwoordig jouw kantoor laten inrichten, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt!


01 persoonlijke kantoorinrichting binnen week locatie

Dit is waarom jij jouw kantoorpand moet laten inrichten

Het laten inrichten van jouw kantoor is een eenvoudige en snelle oplossing. Dat levert jou verschillende voordelen op. Zo heb jij geen last van de stress die een verbouwing met zich meebrengt, kun jij je richten op wat écht belangrijk is en het bespaart je vaak nog geld ook. Nog niet overtuigd? Lees dan vooral verder!

1 | Binnen no-time een nieuwe kantoorinrichting

Het laten inrichten van jouw kantoor is vaak veel sneller dan zelf de verbouwing uitvoeren. Of je nu huurder bent of juist kantoorruimte verhuurd, het is altijd fijn als anderen het zware werk op zich nemen. Als huurder wil je natuurlijk zo min mogelijk tijd tussen de troep doorbrengen en snel genieten van de nieuwe inrichting van jouw kantoorpand. Als verhuurder wil je uiteraard ook zo snel mogelijk resultaat. Voor groeiende organisaties is het belangrijk dat er zo snel en soepel mogelijk nieuwe werkplekken gecreëerd kunnen worden.

IMG 6827Zorgeloos jouw kantoor laten inrichten.. handig toch? Geen stress en een sfeervolle kantoorinrichting die past bij jouw organisatie.

2 | Een kantoorinrichting van topkwaliteit

Het kantoor inrichten kan voor heel wat discussies zorgen. Welke materialen wil je gebruiken? Wil je een ergonomische kantoorinrichting? Ga je voor kwantiteit of kwaliteit? Deze vragen kunnen zorgen voor stress en gedoe, maar daar zit jij helemaal niet op te wachten. Wanneer je de kantoorinrichting laat verzorgen door een externe partij, zorgen zij dat jij geen last hebt van ingewikkelde vragen.

Die vragen stuur je simpelweg door naar de specialisten die jij hebt ingehuurd! Zij weten hoe je een kantoor moet inrichten, zorgen dat jij straks niet voor verrassingen komt te staan en zorgen ervoor dat jij binnen mum van tijd kunt genieten van een kantoorinrichting van topkwaliteit. Maak een plan met jouw specialisten, dan doen zij het werk! Ook met het inrichten van een kantoortuin weten zij wel raad.

Werkplekken 3Bij het laten inrichten van jouw kantoorruimte in Apeldoorn (bijvoorbeeld), heb je de mogelijkheid om een vaste prijs af te spreken met de externe partij.

3 | Houd meer geld over voor andere dingen dan jouw kantoorruimte

Iedere goede kantoorinrichting kost geld, dat verhaal heb je vast al vaker gehoord. Je kunt echter eenvoudig besparen door de nieuwe inrichting van het kantoorpand uit te besteden. Daar zijn een paar simpele verklaringen voor. Allereerst werken deze specialisten sneller dan jouw eigen personeel, waardoor het principe 'tijd is geld' zeker opgaat.

Ten tweede kun je met een externe partij die alles overziet een totaalprijs afspreken, waardoor jij niet voor verrassingen komt te staan. Ten derde is de kwaliteit van jouw nieuwe kantoorinrichting zo goed, dat jij de komende jaren niets hoeft te vervangen. Ook dat scheelt weer geld!

overzichtsfoto URBAN min 1 1024Binnen een korte tijd is jouw (grote) kantoorruimte voorzien van een stijlvolle en flexibele kantoorinrichting, zoals in dit pand die voorzien is van een industrieel kantoordesign met minimalistische elementen.

Laat jij binnenkort jouw kantoor inrichten?

Wil jij jouw kantoor laten inrichten door een externe partij? Neem dan eens een kijkje bij de Officeplanner van SKEPP! Wij bieden een eenvoudige en snelle manier om jouw kantoor op de meest efficiënte wijze in te richten. Daarnaast biedt Officemanager jou de optie om gemakkelijk extra werkplekken te creëren, wat ideaal is voor snelgroeiende organisaties. Zo bespaar je tijd, geld en weet je zeker dat jouw kantoorinrichting van topkwaliteit is.

03 vraag gratis vrijblijvend gepersonaliseerde inrichting aan

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure