Duracell - Amsterdam

Een New Work kantoorinrichting

Duracell huurt een kantoorruimte van Offices for you in het Olympische stadion. Ze wilden de overstap maken van een stug kantoor naar een flexibel kantoor; het kantoor van de toekomst. Wanneer kun je dit beter doen dan tijdens een lockdown? Niemand is aanwezig op kantoor, er is dus alle ruimte voor een herinrichting. Wij gingen voor ze aan de slag en regelden een goede terugkeer op kantoor! 

De wensen van Duracell

De focus in de kantoorinrichting van Duracell lag op het kantoor van de toekomst; New Work. Geen vaste werkplekken en ouderwetse vergaderruimtes. De nieuwe inrichting moet in het teken staan van flexibiliteit, ergonomie en akoestiek. Denk hierbij aan elementen als flexplekken, flexibele vergaderruimtes en akoestische schermen. Samen zorgen ze ervoor dat alle medewerkers bij Duracell comfortabel werken. 

Ergonomische werkplekken

Bureau Oslo Duo (Robson eiken, Zwart, 80, 160)

Zit-sta bureaus elektrisch

Akoestisch scherm Bureau Oslo Duo 160

Bureauschermen

Flexplekken

In de inrichting van Duracell vind je 2 eilanden met elk 4 bureau’s. Nee, dit zijn geen vaste werkplekken. Duracell heeft nu flexplekken bestaande uit verstelbare bureau’s, verstelbare bureaustoelen en akoestische schermen. Het ene eiland staat in het teken van samenwerking en bij het andere eiland is plaats voor concentratiewerk. Het voordeel van een flexplek? Neem plaats op de plek waar jij die dag behoefte aan hebt! 

Ergonomische werkplekken

Bureau Oslo Duo (Robson eiken, Zwart, 80, 160)

Zit-sta bureaus elektrisch

Akoestisch scherm Bureau Oslo Duo 160

Bureauschermen

Focus

Te veel geluidsoverlast aan de eilanden van Duracell? Dan hebben de collega’s de mogelijkheid om in één van de meetingboxen te stappen. Juist, Duracell heeft twee meetingboxen verwerkt in één configuratie. Stap in de meetingbox voor focus en kleine vergaderingen. Een telefoontje of videocall op de planning? Gebruik dan de handige phonebox. Zo wordt de collega die belt niet gestoord en de collega’s die werken ook niet. Handig, toch?

Het kantoor

Bureau Oslo Duo (Robson eiken, Zwart, 80, 160)

Zit-sta bureaus elektrisch

Akoestisch scherm Bureau Oslo Duo 160

Bureauschermen

Meetingbox Amsterdam M zwart

Meetingbox

Phonebox Amsterdam XS

Phoneboxen

HAY Kruk Revolver

Barkrukken

Aanlandtafel Dresden 180x80

Bar- en statafels

Samenkomst

Een grote vergadering op de planning? Geen probleem! In de afgesloten vergaderruimte is er plek voor het hele team van Duracell. Daarnaast vind je nog een afgesloten ruimte in het kantoor. Op een knusse bank en comfortabele fauteuils is hier ruimte voor ontspanning. En de lunch? Neem dan plaats aan de industriële statafel. Overigens is dat ook de perfecte plek voor de vrijdagmiddagborrel!

Vergaderruimte

Aanlandtafel Dresden 180x80

Bar- en statafels

HAY Kruk Revolver

Barkrukken

Meetingbox Amsterdam M zwart

Meetingbox

Phonebox Amsterdam XS

Phoneboxen

Geïnspireerd?

Zie jij jezelf ook wel werken in zo’n New Work inrichting? Veel ruimte heb je niet nodig, dat zie je aan de kantoorinrichting van Duracell! Door flexibele elementen en flexplekken richt je elk kantoor efficiënt in. Kan jij dit ook gebruiken? Neem dan een kijkje in onze webshop en selecteer jouw favoriete kantoormeubilair. Meer hulp nodig? Onze inrichtingexperts helpen je graag! Met een persoonlijk inrichtingsplan zorgen wij samen voor jouw droom kantoorinrichting!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure

SKEPP is thuis op kantoor

Kantoorruimte (ver)huren of inrichten waarbij SKEPP zowel huurder als verhuurder ontzorgt

Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen 1 week gereed is op locatie.

Ik help je graag vrijblijvend! Mathios Zeko

Mathios ZekoVastgoedconsultant

Bellen
  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.3/10
  • Actuele beschikbaarheid
  • No cure, no pay
  • SKEPP ontzorgt