Datatrics

Datatrics - Enschede

Een open kantoorinrichting die het teamgevoel bevordert!

Datatrics - Enschede

Insight

Locatie

Enschede

Metrage

300 ㎡

We mochten weer aan de slag voor Datatrics! We hebben elkaar gevonden bij de Vakbeurs Facilitair en de vonk sloeg weer over. Dit keer gingen we niet op zoek naar een nieuw kantoor, maar kreeg de kantoorinrichting een make-over. De wens? Een open kantoor die het teamgevoel versterkt. Deze wens hebben we vertaald naar een centrale plek waar een lange tafel staat waar het hele team kan samenkomen. Het is de ideale spot voor een kopje koffie, informeel overleg, een brainstormsessie, de lunch of de vrijmibo. 

Voor het open en transparante karakter hebben we gekozen voor glazen wanden. Dit zorgt ervoor dat de ruimte toch licht blijft, dat er zicht op de centrale plek is vanuit elke werkplek en dus de teamgeest bevordert. Voor opperste concentratie zijn er 2 meetingboxen geplaatst. En is het tijd voor ontspanning? Dan kun je stoom afblazen aan de pingpongtafel. 

Met het industriële thema, warme accenten en de sfeervolle verlichting hebben we niet alleen een functioneel kantoor gecreëerd, maar is het ook de perfecte plek voor interactie met het hele team. 

open kantoorinrichting glazen wanden meetingbox sociaal hart
Kas Bruinsma
Accountmanager
Kas Bruinsma
Lauren Brunnikhuis
Projectmanager
Lauren Brunnikhuis
Thirza Hoitink
Designer
Thirza Hoitink

Van ontwerp naar droomkantoor

Ons team staat voor je klaar om jouw dromen te verwezenlijken. We lopen persoonlijk stap voor stap door jouw wensen en eisen en komen tot een compleet ontwerp dat past en kan meegroeien binnen jouw organisatie.

Meer inspiratie nodig?

Dit is waar we trots op zijn. Laat je inspireren door deze toffe kantoren!

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies